ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Χαραλαμπίδης: "Δεν υπάρχει αύριο, υπάρχει η Κέρκυρα"

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αποκλεισμό του Αστέρα από το Κύπελλο, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, με την Κέρκυρα (05/03, 17:15)

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 49χρονος τεχνικός:

 

"Γνωρίζουμε ότι χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια κερδίζεις από κάτι και εμείς έτσι το κοιτάξαμε. Αγωνίστηκαν μερικά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να είναι αυτή οδηγός μας για το παιχνίδι της Κυριακής, με την Κέρκυρα.

 

Δυστυχώς από μία αδράνεια, χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Είδαμε κάποια πράγματα, και μερικά παιδιά που θέλαμε. Τώρα από εδώ και πέρα δεν υπάρχει αύριο, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγώνα της Κυριακής."

 

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής, είπε: "Αγωνίστηκαν ο Μπαστιάνος, ο Ευαγγέλου και ο Μακροστέργιος που είχαν καιρό να παίξουν και είδαμε τι μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά εξετάζουμε σιγά σιγά για το αν μπορούν να τους υπολογίζουμε στο μέλλον".

 

Για τις επιστροφές των τραυματιών της ομάδας: "Ο Μπέρτος λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, όπως και ο Κώτσιρας που θα γνωρίζουμε την κατάσταση του, σίγουρα, αύριο. Από την άλλη ο Ιγκόρ δεν νομίζω πως θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!