ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια

Ο Αστέρας είναι ξεκάθαρο ότι παλεύει. Ειδικά στα δύο τελευταία ματς όπου τουλάχιστον δεν έχασε, σταματώντας το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς ούτε έναν βαθμό. Ωστόσο...

 

Ωστόσο ο κίνδυνος να αφήσει τα μεγάλα σαλόνια μετά από 10 χρόνια είναι εδώ. Υπαρκτός. Παραμένει από τη στιγμή που δεν έρχεται μία νίκη-ανάσας και οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω είτε "τσιμπούν" βαθμούς σε δύσκολες έδρες είτε παίρνουν με νίκες με... ανέλπιστες τεσσάρες. Αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή ο Αστέρας είναι να κοιτάει τους πίσω.

 

Όσο κρατά την τύχη στα δικά του χέρια, πρέπει να τελειώσει τον εφιάλτη. Όσο οι ευκαιρίες να σώσει την χρονιά βρίσκονται εντός των τειχών, πρέπει να τις αρπάξει. Όσοι οι από κάτω... παραμένουν από κάτω πρέπει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μην μπει σε διαδικασία τελικών με Βέροια και Ηρακλή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Τα όρια όμως αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα.

 

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, οι κιτρινομπλέ έχουν δύο συνεχόμενες εξόδους. Πρώτα στο Αγρίνιο, όπου φαντάζομαι ο Μάκης Χάβος θα θέλει να δείξει πολλά απέναντι στην ομάδα που τον απέλυσε μετά την τρίτη αγωνιστική. Και μετά στη Λάρισα η οποία αφού θα έχει πάει στην Τούμπα, θα θέλει να "καθαρίσει" με τον Αστέρα την παραμονή. Έχοντας ανοίξει και μέτωπο μετά το πρώτο ματς.

 

 Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Κοινώς, τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί στους Αρκάδες τις δύο επόμενες αγωνιστικές. Τίποτα! Γι' αυτό και θα πρέπει να προετοιμαστούν στη διακοπή για δύο "πολέμους" μακριά από την Τρίπολη. Ψυχραιμία χρειάζεται, πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και "μαχαίρι" στα δόντια όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας το πάλεψε στη Λιβαδειά, το πάλεψε πολύ και χθες. Με το ίδιο πείσμα θα έρθει και η νίκη!

 

ΥΓ: Η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ σημαντική και στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Πιστεύω ότι ο Αστέρας θα σώσει την παρτίδα στο τέλος και θα έχει βγει κάτι πολύ καλό από την αντίδραση των φιλάθλων στα δύσκολα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!