ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μπρος στην εκκλησιά... ο δικός μας άνθρωπος!

Το "μοιραίο" συνέβη στην Σιλίμνα και στο άκουσμα της είδησης εκατοντάδες φίλοι του δημοσιογράφου έσπευσαν στο χωριό με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι του να θυμίζουν κέντρο Αθήνας σε ώρα αιχμής.

 

"Έμεινα εγκλωβισμένη 45 λεπτά στο αμάξι", καταγγέλλει στο a-s στέλεχος του a-s (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή). Την ίδια ώρα, συντάκτης του a-s εξ Αθηνών εμφανίστηκε στο χώρο του "κρεμάσματος" χωρίς μπουφάν ή σακάκι, Οκτώβρη μήνα (που πάμε και τους βρίσκουμε;). Σαν να μην έφτανε αυτό, ο τύπος- μόνο- με το πουκάμισο έκλεισε με το αμάξι του το αυτοκίνητο ενός ακόμα δημοσιογράφου του a-s που μόλις τον είδε τον αποκάλεσε "μ@λ...". Γιατί πάνω απ' όλα στο a-s είμαστε μία αγαπημένη οικογένεια.

 

Όπως καταλάβατε, η απόφαση του δημοσιογράφου να "κρεμαστεί", βάζοντας τέλος στην... εργένικη ζωή του, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο πληθυσμός της Σιλίμνας... 8πλασιάστηκε καθώς τουλάχιστον 700 άνθρωποι ανέβηκαν στο χωριό των 110 κατοίκων. Ο ίδιος αριθμός ανθρώπων, αφού είδε από κοντά το "κρέμασμα" του δημοσιογράφου, μετέβη σε μέρος με το όνομα "Ηλιοβασίλεμα", το οποίο δεν είδε ποτέ καθώς όταν έφτασε εκεί, είχε ήδη νυχτώσει.

 

Εκεί έφτασε τελευταίος και ο "κρεμασμένος" και μπήκε στο χώρο χαιρετώντας το πλήθος, πιστεύοντας ότι είχε κάνει το πρώτο βήμα για να σκίσει τη γάτα (αχ, καημένε μου). Αφού χόρεψε-φίλησε το κορίτσι-έφαγε την τούρτα, ξεκίνησε να χαιρετάει έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους. Φήμες θέλουν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται, από συνήθεια, στο μαγαζί και χαιρετάει τον κόσμο που έχει πάει για την δεξίωση του αποψινού γάμου. Αν τον δείτε, κουνήστε απλά συγκαταβατικά το κεφάλι.

 

Το πιθανότερο είναι να αρχίσει και σήμερα να χορεύει. Γιατί όταν αποφασίζεις να "κρεμαστείς" κάντο με την ψυχή σου. Έτσι, μόλις τελείωσε την χαιρετούρα, έδωσε το σύνθημα να αρχίσουν τα κλαρίνα και έσυρε πρώτος το χορό, αγνοώντας κάτι γραφικά που λένε ότι αυτό το κάνει η νύφη. Και δωσ' του χορό, και να τα τσάμικα που αν τα έβλεπε από μία γωνιά ο Απόστολος ο Γκλέτσος, θα αποφάσιζε να παρατήσει την πολιτική και να πάει να μονάσει το γατάκι.

 

Όπως γατάκι είσαι Κώστα, αν νομίζεις ότι πλέον αρχηγός στο σπίτι είσαι εσύ. Το περιβραχιόνιο της οικογένειας αγαπητέ ανήκει στην πανέμορφη και λαμπερή Τίνα. Αυτή βάζει από σήμερα τους κανόνες στα αποδυτήρια. Και εσύ με το χαμόγελο σου, θα της ομορφαίνεις τη ζωή. Όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια. Όπως έκανε και η Τίνα για σένα όλα αυτά τα χρόνια. Και με την ευχή μας, σε λίγο καιρό να ομορφαίνετε τις ζωές σε... Μακαρουνάκια!

 

Τίνα, Κώστα, η οικογένεια του a-s και του Ράδιο Αρκαδιά 93,8 σας εύχεται ολόψυχα να ζήσετε! 

 

 

ΥΓ: Στο ματς με τον Πλατανιά θα είσαι ακόμα στον μήνα στην εβδομάδα του μέλιτος. Και θα νικήσουμε. Μη γυρίσεις όμως να μας πεις ότι για γούρι θα λείπεις και στα υπόλοιπα ματς του Αστέρα. Παντρεμένε, στο ματς με την Κέρκυρα ξανά εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!