ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Παίρνει προπονητή ο Αστέρας

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Αστέρας προχωρά άμεσα σε νέο προπονητή. Διάφορες περιπτώσεις τεχνικών εξετάζονται, με αυτές των Ζντένεκ Σκάσνι και Άγγελου Αναστασιάδη να είναι οι ισχυρότερες.

 

 

Φορτσάρει για νέο προπονητή ο Αστέρας Τρίπολης. Η διοίκηση των Αρκάδων βρίσκεται σε επαφές με τον Ζντένεκ Σκάσνι, ο οποίος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και μοιάζει πολύ πιθανό εντός των επομένων ημερών, εφόσον υπάρχει συμφωνία να έρθει στην Ελλάδα. 

 

Ο 59χρονος τεχνικός που έχει προπονήσει μεταξύ άλλων Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, έμεινε ελεύθερος την περασμένη σεζόν από τη Σπάρτα Πράγας και βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του Αστέρα. Πέραν του Τσέχου προπονητή, υπάρχει και ακόμη μία περίπτωση που απασχολεί τους Αρκάδες εφόσον δεν προχωρήσει αυτή του Σκάσνι. Πρόκειται για τον Άγγελο Αναστασιάδη που μετά το πέρασμα από την ΑΕΛ, παραμένει ελεύθερος. 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Αστέρα αναμένεται να κινηθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί και μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα θα έχει κλείσει το θέμα του προπονητή.

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!