ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ανασυγκρότηση αντί για ισοπαλία

Γκολ του Μπεργκ στο μισό λεπτό, ανύπαρκτο πέναλτι, κόκκινη στον Φαρίνια και όμως ο Αστέρας αμφισβήτησε το προβάδισμα του Παναθηναϊκού και μπορεί να τα βάζει με τον εαυτό του που δεν πήρε μία ισοπαλία. Τελικό αποτέλεσμα Παναθηναϊκός-Αστέρας 3-1.

 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα. Πάσα στον Μπέργκ πριν συμπληρωθεί μισό λεπτό και 1-0 ο Μπεργκ. Λογικοί πανηγυρισμοί στη Λεωφόρο και ακόμα πιο λογική η αγωνία των Κιτρινομπλέ για το τι μπορεί να συμβεί. Ο Παναθηναϊκός κράτησε μπάλα, ο Αστέρας έψαξε την ισορροπία, όμως ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Βιγιαφάνιες στο 38' και εκτέλεσε ο Λεντέσμα έκανε το 2-0 και έκοψε όποια προσπάθεια ανασύνταξης. 

Κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε για να παίξει, έχασε ευκαιρίες στο 47' και στο 48' με Καλτσά και Ιωαννίδη αλλά είδε τον Καλογερόπουλο να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Φαρίνια (το συνδρομητικό κανάλι είπε επειδή έφτυσε τον Κουτρουμπή, όμως δεν φαίνεται). 

Με 10 παίκτες πλέον ο Αστέρας πάλεψε κόντρα στις πιθανότητες και τις διεκδίκησε με αξιώσεις. Μείωσε με πέναλτι του Ιωαννίδη που κέρδισε ο Τσουκαλάς και έφτασε κοντά στο 2-2 με την απίστευτη στιγμή στο 68' όπου ο Στανισάβλιεβιτς βγήκε απέναντι από τον Στιλ, άργησε να πασάρει στον Τσιλιανίδη, και έδωσε την ευκαιρία στον Ζέκα να προλάβει την ισοφάριση. 

Αφού δεν ήρθε εκεί το 2-2 η κατάσταση γύρισε μπούμερανγκ και παρά την προσπάθεια, έγινε το 3-1 με υπερβολικό πέναλτι του Λεντέσμα που κέρδισε ο Χούλτ από τον Στανισάβλιεβιτς. 

Οι τρεις βαθμοί στον Παναθηναϊκό και τώρα ανασυγκρότηση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τον Αστέρα. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουλιμπαλί, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λεντέμα, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι, Ίγκορ, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Φαρίνα, Μάσα, Ιωαννίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!