ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως"

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Αρκαδικού: "Στο τέλος θα δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας".

 

Σε δηλώσεις του στο site του Αρκαδικού για την ήττα στην πρεμιέρα από το Ηράκλειο αλλά και τη συνέχεια της Α2, δήλωσε:

 

 ‘’Αυτό το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι ακολουθώντας τα πάντα που μας είχε πει ο προπονητής μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν πιο πολύ, εμείς κάναμε κάποιες λάθος επιλογές αλλά παρόλα αυτά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τις οδηγίες του προπονητή μας καθημερινά στο γήπεδο και πιστεύω αυτό το παιχνίδι να μας κάνει καλύτερους στην συνέχεια γιατί δείξαμε και ότι μπορούμε και ότι είμαστε μαχητικοί  αλλά και ότι είμαστε μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως όπου θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την νίκη και θεωρώ πως στο τέλος θα δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας.

 

Στο πρώτο ημίχρονο το Ηράκλειο έπαιζε κάπως πιο παθητικά και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό βγάζοντας πολύ καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο βγήκε στο παρκέ πιο παθιασμένο με περισσότερη ενέργεια και πιο πιεστική άμυνα. Λίγο τα φάουλ που δέχθηκαν κάποιοι παίχτες μας, λίγο οι κακές επιλογές, λίγο η ευστοχία που είχε το Ηράκλειο στην επίθεση το αποτέλεσμα οδηγήθηκε στο να είναι χαμένο για εμάς. Όμως συνεχίζουμε. Μέρα με την μέρα να είμαστε καλύτεροι και θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει πιο ώριμους και θα μας δείξει τον δρόμο για την συνέχεια που έρχεται’’. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!