ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Αρνείται να χάσει...

Ο Αστέρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το πείσμα και τη θέληση που έβγαλε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο πρώτο γκολ του Μιχάλη Μανιά, στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

 

Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ντοναρούμα κάτω από τα γκολποστ, με τους Γκαϊντούτσικ και Σελίν να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο της άμυνας. Στα δύο άκρα βρέθηκαν οι Μπέρτος και Γιαννούλης. Τα αμυντικά χαφ αποτέλεσαν ο Σταύρος Τσουκαλάς μαζί με τον Ελίν Δημούτσο ενώ στην επιθετική τριάδα ήταν οι Φαρίνια, Μάσα και Καλτσάς. Μοναδικός προωθημένος για τον Αστέρα, ο Μιχάλης Μανιάς.

 

 

Οι "κιτρινομπλέ" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο τρίτο λεπτό. Ο Μάσα με κόρνερ βρήκε τον Νίκο Καλτσά κι αυτός με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη που απομάκρυνε σε νέο κόρνερ. 

 

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Λίγα λεπτά μετά την ευκαιρία του Αστέρα, ο Κόντε έπιασε ένα σουτ στη κίνηση, με τον Ντοναρούμα να απομακρύνει σε κόρνερ και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

 

Οι Αρκάδες στο 14' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν. Αρχικά, ο Μανιάς επιχείρησε εκτός μεγάλης περιοχής το σουτ και ο Πασχαλάκης δεν απομάκρυνε όπως θα ήθελε. Στη συνέχεια της φάσης, ήρθε ο Μάσα προσπαθώντας με το κεφάλι να στείλει αυτός την μπάλα στα δίχτυα. Ο γκολκίπερ όμως της Ηπειρωτικής ομάδας, ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

 

 

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Αστέρας, το κατάφερε ο ΠΑΣ στο 27'. Ο Κόντε μετά από ωραία προσπάθεια πάνω στη γραμμή, γύρισε στον Ζάιρο κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ντοναρούμα για το 1-0.

 

Στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο Στάικος Βεργέτης, βλέποντας πως η ομάδα του αδυνατούσε να απειλήσει, μετέτρεψε το σύστημα σε 3-5-2. Ο Ιωαννίδης στο 39' πέρασε στη θέση του Καλτσά, πηγαίνοντας στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Μανιά.

 

Ο Αστέρας προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες, ώστε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Μάσα κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο, από τον Λίλα.

 

Ο Αργεντινός επιχείρησε απευθείας εκτέλεση, σημαδεύοντας το αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστία, αλλά ο Πασχαλάκης με καταπληκτική επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον ΠΑΣ. 

 

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΣ να διατηρεί το προβάδισμα, κόντρα στον Αστέρα.

 

 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ανοίγονται ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 49' ο Μάσα εκτέλεσε το κόρνερ, θέλοντας να βρει τον Ιωαννίδη. Ο Μιχαήλ τον κράτησε από τη φανέλα με αποτέλεσμα ο επιθετικός των Αρκάδων να βρεθεί στο έδαφος. Ο Ευαγγέλου πάντως δεν έδειξε κάποια παράβαση.

 

Στο 54' ο τεχνικός του Αστέρα, πραγματοποίησε και την δεύτερη του αλλαγή στο παιχνίδι. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάννη Κώτσιρα αντί του Γκαϊντουτσικ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι "κιτρινομπλέ" έψαχναν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. 

 

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία για κάποιο γκολ. Μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσουκαλά, ο Ιωαννίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα όμως να μη του κάνει το χατίρι και να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

 

Το γκολ αργά ή γρήγορα για τον Αστέρα φαινόταν πως θα έμπαινε. Τελικά στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κώτσιρας από την δεξιά πλευρά πάτησε περιοχή και γύρισε στον Μανιά, που με το δεξί του πόδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1. 

 

 

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έχασε την ευκαιρία στα τελευταία λεπτά του αγώνα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Μανιάς που είχε την ευκαιρία να πλασάρει για τον Ιωαννίδη, τελικά επέλεξε να σουτάρει με την προσπάθεια του να καταλήγει άουτ.

 

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Ευαγγέλου, με τον Αστέρα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Σκόρερ: Μανιάς (71') - Ζάιρο (27')

 

Διαιτητής: Ευαγγέλου Α. (Αθηνών)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ (54' Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς (39' Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (77' Κυριακόπουλος), Μανιάς

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (90' Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (81' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε (66' Κοζορώνης)

 

Θυμηθείτε το Live της αναμέτρησης!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!