ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

UEFA: "Καμία σκέψη για διεξαγωγή του Euro κεκλεισμένων των θυρών"

Η UEFA ανακοίνωσε πως δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξάγει το Euro του καλοκαιριού στη Γαλλία κεκλεισμένων των θυρών μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

 

Οι χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες σήμαναν συναγερμό σε όλη την Ευρώπη με συνέπεια να γίνεται αρκετή συζήτηση και για την ασφάλεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

 

Μάλιστα, πληροφορίες έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο η UEFA να διεξάγει το Euro του ερχόμενου καλοκαιριού στα γήπεδα της Γαλλίας κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να διασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με την UEFA, κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα πλάνα της, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

 

"Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι έτοιμα για ένα ασφαλές και εορταστικό Euro και επομένως δεν υπάρχει κανένα πλάνο να παιχτούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Παρ' όλα αυτά, δουλεύουμε όπως και να έχει πάνω σε ενδεχόμενα σχέδια και σε πολλαπλά σενάρια γύρω από καταστάσεις κρίσης καθώς λαμβάνουμε την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων (παικτών, οπαδών) πολύ σοβαρά".

 

ΠΗΓΗ: Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!