ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Αυτοκτονία...

Ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο. Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με 1-0, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσα, όμως τελικά η Κέρκυρα ήταν αυτή που πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας με 2-1.

 

 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Ντοναρούμα επέστρεψε κάτω από τα γκολποστ με τους Μπέρτο και Σελίν να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Κυριακόπουλος, με τον Νίκο Καλτσά, για δεύτερο παιχνίδι να αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Τσουκαλάς και Ιγκλέσιας τα αμυντικά χαφ ενώ Μάσα, Φαρίνια και Στανισάβλιεβιτς οι τρεις μεσοεπιθετικοί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μιχάλη Μανιά.

 

 

Το παιχνίδι άρχισε με τον Αστέρα να ψάχνει από νωρίς ένα γκολ. Στο 5ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, ο Καλτσάς πάτησε περιοχή, και με σέντρα σουτ προσπάθησε να απειλήσει για πρώτη φορά τον Κουτζαβασίλη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Στανισάβλιεβιτς επιχείρησε με το αριστερό του πόδι να σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρεται και στη συνέχεια να καταλήγει στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

 

 

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι "κιτρινομπλέ" έπαιρναν περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας τους Φαίακες.

 

Στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Στανισάβλιεβιτς που ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, βγήκε απέναντι στον Κουτσαβασίλη. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας, αρχικά, απομάκρυνε για να έρθει στη συνέχεια ο Μανιάς και να σουτάρει την μπάλα άουτ.

 

Το γκολ τελικά για τον Αστέρα, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Πάμπλο Μάσα κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο, μετά την προβολή που δέχθηκε από τον Ιωάννου. Ο αρχηγός των Αρκάδων, δεν δίστασε και εκτέλεσε απευθείας, με την μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος των παικτών της Κέρκυρας, αφήνοντας "άγαλμα" τον Κουτζαβασίλη για το 1-0.

 

 

Στο 43' οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή τη φορά που κέρδισαν ένα φάουλ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Γκομές, προσπάθησε να επιχειρήσει αυτό που έκανε ο Αργεντινός του Αστέρα, λίγο νωρίτερα, όμως δεν υπολόγισε στον Ντοναρούμα που βρισκόταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

 

Στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Στανισάβλιεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, με στόχο τον Τσουκαλά και τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

 

Το ημίχρονο, έληξε με τον Αστέρα να κρατάει δίκαια το προβάδισμα, έχοντας εννέα τελικές σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που μέτρησαν τρεις.

 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στην επανάληψη το έργο ήταν το ίδιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, πίεζαν, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, που θα κλείδωνε τη νίκη. Στο 54' ο Φαρίνια μετά την ωραία ατομική ενέργεια που έκανε, πλάσαρε για τον Μάσα, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, να μην τα καταφέρνει  από το ύψος της μικρής περιοχής και να στέλνει την μπάλα ψηλά από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη.

 

Με την είσοδο του Ελίνι Δημούτσο στο παιχνίδι, το σύστημα, ουσιαστικά, άλλαξε σε 4-3-3. Ο Ιγκλέσιας συνεργάστηκε με άψογο τρόπο με τον Μάσα στο 64', και ο κάπταιν των "κιτρινομπλέ" έκανε το σουτ, βλέποντας όμως την προσπάθεια του να καταλήγει εκτός ορίων.

 

Η Κέρκυρα στο 70', εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κόντος αρχικά, εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να ευνοεί τον Τουράμ και με κοντινό σουτ να νικάει τον Ντοναρούμα για το 1-1.

 

Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι Αρκάδες βρέθηκαν πολύ κοντά στο 2-1. O Μανιάς με κοντινή προβολή σημάδεψε το δοκάρι για να έρθει στη συνέχεια ο Μάσα και να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, και να πάρουν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ. Όπως και στο πρώτο τέρμα, έτσι και στο δεύτερο ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και ο Τουράμ, ανενόχλητος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 1-2.

 

Το τελικό σκορ παρέμεινε έτσι, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη, με την Κέρκυρα να παίρνει τη νίκη με 2-1.

 

Αστέρας: Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα, Φαρίνια (62’ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (78’ Ιωαννίδης), Μανιάς. 

 

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46’ Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73’ Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν (63’ Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ.

 

Διαιτησία: Ανανίας Φωτιάδης, Εμμανουήλ Βλάσσης, Δημήτριος Ζησιμόπουλος

 

4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!