ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ: Τα παιδιά "έδωσαν ζωή" στο βουνό

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τα παιδιά που βρέθηκαν στο Μαίναλο και "έδωσαν ζωή" στο βουνό...

 

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-Πολιτική Προστασία Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας με την παρούσα, επιθυμεί να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρκαδίας, το Δήμο Τρίπολης, το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τις οργανώσεις: Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας «Ο  Γέρος του Μοριά», «ΑΓΩ Ανάκτηση», Ομάδα Διάσωσης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ΣΑΟΟ, ΕΟΣ, ΑΕΚ Τρίπολης Τένις, ΚΟΑΤ Τρίπολης, Α.Ο «Πάνας Κανδήλας», Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης, αλλά κι όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εθελοντική δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στο Μαίναλο, την Κυριακή 26 Απριλίου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες μέρες που διανύουμε να υπάρχει αυθόρμητη ανταπόκριση σε τέτοιου είδους καλέσματα και αγόγγυστη και ανιδιοτελής προσφορά. Ο εθελοντισμός είναι ανάγκη της κοινωνίας μας και δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να γίνει στάση ζωής. Το Μαίναλο και γενικότερα η προστασία του δασικού πλούτου της Αρκαδίας, είναι βασικός στόχος της Περιφερειακής Αρχής και αντίστοιχες δράσεις θα έχουν και συνέχεια.

 

Θέλουμε, λοιπόν, και πάλι να ευχαριστήσουμε κυρίως τα παιδιά που βρέθηκαν στο Μαίναλο και «έδωσαν ζωή» στο βουνό και να τους υποσχεθούμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διατηρήσουμε το δάσος αλώβητο από πυρκαγιές και κάθε είδους καταστροφές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων