ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Λάτσης: "Θέλει προσοχή η Γ' Εθνική" (VIDEO)

Την προσοχή που θα πρέπει να δώσει το Λεωνίδιο στη Γ' Εθνική, τόνισε ο Γρηγόρης Λάτσης ενώ αναφέρθηκε και στην σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

 

 

Αναλυτικά:



"Να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ορχομενού, καθώς με δικά της παιδιά κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να είναι τρίτη στο πρωτάθλημα. Είχαμε θέσει ως αρχικό στόχο τον τελικό και το πετύχαμε. Ευτυχήσαμε να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν τελειώσει και μας έδωσε δύναμη τον τελικό.

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Για το αν υπάρχει κάποιο συστατικό: "Η δουλειά γίνεται εδώ και τέσσερα πέντε χρόνια που η ομάδα στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Έγιναν και κάποιες προσθήκες που μας έδωσαν την ώθηση που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η συνολική προσπάθεια απ’ όλους μας έδωσε το νταμπλ. Τα κεφάλια μέσα, γιατί μπροστά μας είναι η Γ’ Εθνική, που ήταν ένα όνειρο. Όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί από όνειρο μπορεί να γίνει τραγωδία".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!