ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Απαράδεκτη νοοτροπία!

Ο Αστέρας γνώρισε την ταπεινωτική ήττα με 4-3 από την Βέροια για την 29η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε μέσα από το a-s την απόδοση των "κιτρινομπλέ".

 

 

Αθανασιάδης: Πήρε γάντια βασικού αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Σχεδόν σ' όλα τα γκολ φέρει ευθύνη καθώς θα μπορούσε να είχε σώσει την ομάδα του, αν είχε καλύτερες τοποθετήσεις.

 

Σελίν: Τραγική βραδιά για τον Ουκρανό στόπερ. Βρισκόταν πάντα μία ταχύτητα κάτω από τους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να αφήνει τρύπες στην άμυνα. Αρκετά αβίαστα λάθη ενώ στο ψηλό παιχνίδι δεν βοήθησε.

 

Τριανταφυλλόπουλος: Είχε πάθος και στις περισσότερες μονομαχίες έβγαινε νικητής. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σταθερός στα μαρκαρίσματα του, όμως στο δεύτερο έδειξε σημάδια βελτίωσης. Κι αυτός όμως ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

 

Γιαννούλης: Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από την αριστερή πλευρά. Οι αντίπαλοι του έκαναν ό,τι ήθελαν και δημιουργούσαν ανελλιπώς ευκαιρίες για γκολ. Στο επιθετικό κομμάτι δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

 

Μπέρτος: Δεν βοήθησε ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Το χειρότερο δεν είναι πως δεν πρόσφερε βοήθειες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι πως δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στους ρυθμούς του παιχνιδιού. Στην επανάληψη χάθηκε.

 

Ιγκλέσιας: Κακό παιχνίδι, πολλά λάθη, χαμένες μονομαχίες, όσο περνούσε η ώρα βυθιζόταν περισσότερο στη μετριότητα.

 

Τσουκαλάς: Και αυτός δεν βοήθησε ιδιαίτερα παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο μπήκε με ενέργεια και είχε βρει ρυθμό. Λίγα πράγματα στη συνέχεια από τον έμπειρο μέσο.

 

Φαρίνια: Από τους χειρότερους. Απουσίαζε από κάθε προσπάθεια δημιουργίας.

 

Μάσα: Πήρε παραπάνω πρωτοβουλίες από τους υπόλοιπους αλλά δε του βγήκε τίποτα στο παιχνίδι του. Θέλησε να γίνει απειλητικός από στατικές φάσεις αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

 

Ιωαννίδης: Μακριά από τον καλό του εαυτό. Κλείστηκε καλά και δεν μπόρεσε να βγάλει ενέργειες. Δικαιολογημένα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου στο δεύτερο ημίχρονο. Η παρουσία του στον αγώνα περιορίστηκε μόνο σε λιγοστές προσπάθειες του μακριά από την περιοχή. Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

 

Μανιάς: Ο μοναδικός που ξεχώρισε για τους "κιτρινομπλέ". Για δεύτερη φορά πέτυχε χατ τρικ με τη φανέλα του Αστέρα. Τα γκολ του όμως δεν ήταν αρκετά για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

 

Οι αλλαγές

 

Γκοντό: Έβγαλε την ασίστ στο τρίτο τέρμα του Αστέρα. Από εκεί και μετά ο νεαρός επιθετικός ήταν στα ρηχά. Θέλησε με την ταχύτητα που διαθέτει να γίνει απειλητικός αλλά μάταια.

 

Στανισάβλιεβιτς: Κυρίως από στημένα προσπαθούσε να χτυπήσει ο Σέρβος. Κράτησε μπάλα, είχε φρεσκάδα αλλά δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε την ομάδα με τις εμπνεύσεις του.

 

Τσιλιανίδης: Αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!