ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η σεζόν 2017-2018 έχει ήδη ξεκινήσει!

Κάποιες φορές οι συμβολισμοί "παίζουν" μαζί μας. Η φετινή σεζόν για τον Αστέρα τελειώνει στις 30 Απριλίου. Η δουλειά, λοιπόν, για τη νέα σεζόν, ξεκινάει την επόμενη ημέρα. Η οποία είναι... η εργατική Πρωτομαγιά!

 

Οπότε, δεν υπάρχει εργασία. Αυτό, έτσι για να ρίξουμε τους τόνους, διότι η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα με τόσα και τόσα που περάσαμε με τον Αστέρα, "τεντωθήκαμε". Το παρελθόν, όμως, έχει τελειώσει. Σημασία για την ομάδα έχει πια το μέλλον.

 

Πέρα από πλάκες, λοιπόν, πέρα από Πρωτομαγιές, διακοπές και ό,τι άλλο υπάρχει μπροστά, πέρα από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή, η επόμενη αγωνιστική περίοδος για τον Αστέρα έχει ήδη ξεκινήσει. 

 

Από τώρα, από την επόμενη κιόλας στιγμή της ολοκλήρωσης του αγώνα στη Βέροια. Εχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον σύλλογο. Πρέπει να έχει ξεκινήσει. Διότι μπορεί να φαίνεται ότι τα χρονικά περιθώρια είναι με μεγάλο ορίζοντα, αλλά στην πραγματικότητα είναι στενά. 

 

Υπάρχει λόγος για αυτό, το δίδαξε η φετινή σεζόν, που ήταν αποτυχημένη, παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει να σχεδιάζεται - συμπτωματικά και μακριά από εμάς - μετά από ένα επίσης ματς με τη Βέροια, τότε εντός έδρας. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

 

Οσο χρόνο και αν πιστεύεις ότι έχεις μπροστά σου, δεν είναι αρκετός. Και η δουλειά που έχει να κάνει ο Αστέρας στη διαχείριση μιας τόσο κακής σεζόν, είναι πολύ λεπτή, εκτός από χρονοβόρα. Γιατί χρειάζεται πολύ προσεκτικές κινήσεις, ακριβείας, χωρίς περιθώρια για άλλα λάθη. 

 

Ο Αστέρας ήδη κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Γνωρίζει με ποιον προπονητή θα συνεχίσει, τη στιγμή που πολλές ομάδες δεν το γνωρίζουν και ήδη έχει ξεκινήσει να ξεκαθαρίζει και να αξιολογεί τη φετινή ομάδα. Αυτά έτσι κι αλλιώς ήταν τα πρώτα βήματα. 

 

Θα χρειαστούν πολλά ακόμη. Με την επισήμανση ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από τη φετινή, διότι θα είναι μεταβατική για την Super League. Για τον Αστέρα, λοιπόν, αυτή η νέα και πιο δύσκολη χρονιά, έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν γίνεται αλλιώς!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!