ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Χώρο στους μικρούς

Δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα σε μια χρονιά. Ακόμη κι αν τα βλέπεις έτσι, δεν είναι. Ο Αστέρας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έδωσε ευκαιρία(ες) και σε κάποιους μικρούς την τρέχουσα σεζόν.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής


Θα πει κανείς αναγκαστικά, με τιμωρίες, τραυματισμούς, άλλοτε για συντήρηση δυνάμεων, ξεκούραση ή από σπόντα. Ναι, μπορεί να είναι κι έτσι. Ή, ας δεχθούμε ότι είναι έτσι.


Δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Χρειάζεσαι και τύχη (λίγη η περισσότερη) κάποιες φορές.


Φέτος την "κιτρινομπλέ" φανέλα φόρεσαν ο Μπαστιάνος, ο Ευαγγέλου, ο Γκοντό, ο Κυριακόπουλος, ο Συρεγγέλας.


Βέβαια, αν δεις όλο το ρόστερ της ομάδας της Τρίπολης, θα διαπιστώσεις ότι είναι αρκετά έως πολύ νεανικό.
Σε κάθε περίπτωση, ας σταθούμε σε αυτά τα παιδιά. Αστερίσκος μπαίνει στον Γκοντό, ένα παιδί που στάθηκε άτυχο και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Δεν ξέρουμε, στο κάτω - κάτω, αν θα μείνει στον Αστέρα κιόλας μετά την Κυριακή.


Ο Κυριακόπουλος, επειδή παρακολουθούσα τα παιχνίδια της Λαμίας - στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι - κατά τη γνώμη μου είναι έτοιμος παίκτης.


Μην ξεχνάμε ότι το παιδί βρέθηκε κοντά στη μετακίνησή του στην Ιταλία την περυσινή σεζόν. Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Μπαστιάνος και ο Ευαγγέλου με τη σειρά τους, πήραν την πρώτη "κρυάδα" και σε δύσκολα μας.


Είμαι στο πλευρό του προπονητή σε αυτές τις περιπτώσεις. Καλύτερα να χάσεις ένα ματς και να κερδίσεις ένα παιδί. Βέβαια, ο Αστέρας έχασε πολλά ματς φέτος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Ο Συρεγγέλας δικαιώνεται με τις εμφανίσεις του στην Κ20 και από ο,τι με πληροφορούν πρόκειται για ένα παιδί με πολύ ταλέντο.


Η ουσία είναι μία. Πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος σε αυτά τα παιδιά. Προφανώς και δεν ευθύνονται αυτά για την πορεία της ομάδας.


Προφανώς και χρειάζονται μεταγραφές. Και μάλιστα δυνατές μεταγραφές. Δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά, μην ξεχάσουμε κι αυτά τα παιδιά.


Και ο Στάικος είναι ο καλύτερος για να τα αξιοποιήσει. Ήρεμος, πράος, πρότυπο δασκάλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!