ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τώρα "χαρίζετε" Κύπελλα, πριν τα... κλέβατε

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Όταν η δικαιοσύνη επανέρχεται (έστω) μετά από τέσσερα χρόνια όλα είναι διαφορετικά. 

 

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τελικό του Αστέρα, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ; Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεγονός πως και οι πέντε διαιτητές του αγώνα, δεν είδαν το χέρι – πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη, χαρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, το τρόπαιο στους ερυθρόλευκους;

 

Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα όλα γίνονται. Το έχουμε συνηθίσει πλέον. Όλα πάνε στους "μεγάλους", με τους υπόλοιπους να μένουν... νηστικοί. Τους ενοχλεί. Δεν τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει κάτι, το οποίο έχουν συνηθίσει να κατακτούν με "λαθραίο" τρόπο. Γιατί περί λαθραίου επρόκειτο. 

 

Δεν μας προκαλεί εντύπωση πλέον ο τρόπος που τέτοιες ομάδες διεκδικούν τίτλους. Άναδρα και παίζοντας αντιποδόσφαιρο, πανηγυρίζουν τρόπαια την ίδια ώρα που η υπόλοιπη Ελλάδα έχει σιχαθεί την αλητεία και τα κάλπικα παιχνίδια.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

 

Βλέποντας τον ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, κατάλαβα πολύ καλά πως το να υπάρχει 50-50 διαιτησία είναι κάτι που... πονάει πολύ. Βλέπετε δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να σφυρίζει αντικειμενικά ένας ρέφερι σ’ ένα παιχνίδι καθώς τόσα χρόνια, όλα έτειναν υπέρ τους.

 

Αυτό που κράτησα, ήταν η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη. Παραπονεμένος με τα όσα έγιναν έσπευσε γρήγορα να "αποδείξει" την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. "Έπαιξε 80% υπέρ της ΑΕΚ. Δεν μας νοιάζει εμάς. Κερδίσαμε, ο Ολυμπιακός έχει ένα σωρό Κύπελλα. Να τους χαρίσουμε κανένα. Δεν έχουμε ανάγκη από Κύπελλα. Μας κυνήγησαν όλοι", ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά από τόσα χρόνια κλεψίματος που είχαν προηγηθεί.

 

Μεγάλα λόγια από τον αντιπρόεδρο των ερυθρόλευκων, την ίδια στιγμή που τέσσερα χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός έκλεψε μέσα από τα χέρια του Αστέρα, το Κύπελλο για να το προσθέσει στον "σωρό". Τι άλλαξε; Η δικαιοσύνη. Βλέπετε τότε ο Ολυμπιακός, έπαιρνε σβάρνα τίτλους με το έτσι θέλω.

 

Ο κόσμος να χαλάσει πάντα η χρονιά έπρεπε να τελειώσει με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν κι από κάτι. Κύπελλο θα ήταν αυτό; Πρωτάθλημα; Ό,τι κι αν ήταν θα κινούσαν γη και ουρανό προκειμένου να περάσει το δικό τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!