ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Κόγκας: "Θα σηκώσουμε το Κύπελλο"

Ο γυμναστής της Κ17 του Αστέρα, Θοδωρής Κόγκας, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα των παιδιών, την δουλειά που έχουν κάνει αλλά και για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα σηκώσει το Κύπελλο.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:  

 

Για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών: "Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σ’ αυτό το κομμάτι. Ο προγραμματισμός μας ήταν η ομάδα να έχει διάρκεια και η δουλειά μας επιβραβεύτηκε μέσω των αποτελεσμάτων. Δηλαδή, τα τελευταία εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος, από το 19ο μέχρι και το 28ο κάναμε εννιά νίκες. Εάν κάναμε μία ισοπαλία θα είμασταν εκτός Final 4. Αυτό σημαίνει πως με τις νίκες που πετύχαμε αποδείξαμε πως η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά δουλεμένη σ’ όλα τα κομμάτια και στην τακτική και στην φυσική κατάσταση". 

 

 Γιουβέντους Ρεάλ

 

Για την ψυχολογία: "Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Τα παιδιά τα ξέρω. Είναι καλό να μάθει ο κόσμος πως τα παιδιά είναι συνηδειτοποιημένα, ώριμα για την ηλικία τους. Οι οικογένειες τους είναι συγκρατημένες συνεπώς και τα παιδιά έχουν αρχές. Ενισχύσαμε μέσω της διαδικασία της προπόνησης την αυτοεκτίμηση τους και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα αντιδράσουν". 

 

Για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα σηκώσει το Κύπελλο: "Προγνωστικά δεν χωράνε. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να βγούμε νικητές".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!