ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Θα σέβεστε..."

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που πέρασε είχε δύο αναμετρήσεις, ανάμεσα σε Αστέρα και Ολυμπιακό στις κατηγορίες Κ17 και Κ20. Ο Αστέρας επικράτησε και στις δύο στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για το τι έπεται στην συνέχεια.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

 

Σάββατο 13/5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ: 0-1

Η αρχή έγινε το Σάββατο με την Κ17 του Αστέρα. Η ομάδα του Κώστα Μπεντεβή αντιμετώπισε στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Αστέρα.

Οι Αρκάδες συνέχισαν την ξέφρενη πορεία που πραγματοποιούν στον 4ο γύρο του πρωταθλήματος επικρατώντας των Πειραιωτών με 0-1 χάρη στην κεφαλιά του Κάρδαρη μετά από μία εξαιρετική, ομαδική συνεργασία.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για τον Αστέρα που γκρέμισε από την κορυφή τον Ολυμπιακό, επικρατώντας στον 4ο γύρο, όλων των ομάδων που βρίσκονται στον όμιλο του, τερματίζοντας πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αφήνοντας πίσω ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος.

 

Κυριακή 14/5 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 3-0

Την Κυριακή η Κ20 του Αστέρα υποδέχτηκε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού η οποία έχει αναδειχτεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν την νίκη για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι. Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Αστέρα που παίζοντας ομαδικό ποδόσφαιρο κατοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ, χωρίς ταυτόχρονα να απειλείτε σε κανένα σημείο από τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες ήταν καταιγιστικοί. Ανεβάζοντας και άλλο τον ρυθμό του παιχνιδιού τους κατάφεραν να πετύχουν τρία πανέμορφα γκολ υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα με σκορ 3-0.

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Η ομάδα της Κ17 του Αστέρα έδειξε ενόψει Final 4, πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, καθώς έχει κερδίσει όποια ομάδα έχει βρεθεί στον δρόμο της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα της Κ20 του Αστέρα έδειξε για ακόμα μια φορά πως απαρτίζεται από παίκτες που δηλώνουν πανέτοιμοι να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

 

 

Όταν λοιπόν οι ακαδημίες της ομάδας,  φιλοδωρούν με ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ μέσα σε δύο μέρες τον Ολυμπιακό, εντός και εκτός έδρας, χωρίς να δεχτούν καν γκολ, δείχνει την δουλεία που γίνεται και τι θα ακολουθήσει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!