Ποδοσφαιρο Αστερας Τριπολης Πρωτη ομαδα Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Αστέρας
Δευτερα, 23 Σεπτεμβριου 2013 15:38

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Αστέρας

Written by  arcadia-sports
Rate this item
(1 Vote)

Στην κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα (Δευτέρα, 23/09) τα εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από σήμερα (Δεύτερα, 23/9) θα είναι στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη (25/9)στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης. Ακόμη, στα εκδοτήρια θα βρίσκονται και τα εισιτήρια της αναμέτρησης της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία οι "πράσινοι" θα φιλοξενήσουν τον Αστέρα Τρίπολης (29/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


"Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός – Εργοτέλης και Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης που θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης", την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη και ώρα 20:30 και την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη και ώρα 20:30 αντίστοιχα.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της αγάπης τους τα εισιτήρια των αγώνων θα εξακολουθήσουν να διατίθενταισε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Λόγω του περιορισμένου χρονοδιαγράμματος, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει περίοδος αποκλειστικής διάθεσης για τους Συμμάχους και από την πρώτη μέρα τα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες θα διατίθενται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Δευτέρα, 23/09 μέχρι και το Σάββατο 28/09 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Την ημέρα του αγώνα Κυπέλλου, Τετάρτη 25/09, μέχρι τις 17:00 θα διατίθενται εισιτήρια και για τους δύο αγώνες, ενώ στη συνέχεια και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα διατίθενται μόνο εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Την Κυριακή, 29/09, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος, η διάθεση θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπορούν να προσέρχονται από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης (23/09) και με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να κάνουν την εγγραφή επί τόπου και να προμηθεύονται τα μειωμένα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες:


ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14: Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 20 Ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 5Γ, 8 και 12: Σύμμαχοι 15 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 30 Ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 20 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 40 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 40 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 80 Ευρώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".

Leave a comment

Τα πεδία με τον (*) είναι υποχρεωτικά.
(Βασικό HTML επιτρέπεται)