ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μπέρτος: «Μπορούσαμε αποτέλεσμα με τον ΠΑΟ, ανύπαρκτο το πρώτο πέναλτι»

Ο Μανώλης Μπέρτος μιλάει στο SDNA κι εκφράζει τη σιγουριά του ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα βρει γρήγορα τον... δρόμο του, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστη και τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 

Το ξεκίνημα δεν ήταν σίγουρα αυτό που άπαντες θα περίμεναν από τους Αρκάδες, οι οποίοι μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ. Η ομάδα της Τρίπολης εξάλλου έχει ήδη αλλάξει και προπονητή μετά την άσχημη εκκίνηση, με το ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου ωστόσο να συνδυάζεται με ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. 

Παρ' όλα αυτά ο Μανώλης Μπέρτος εμφανίζεται βέβαιος ότι σύντομα θα δούμε τον... πραγματικό Αστέρα, ενώ τονίζει ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε ιδανικό σημείο για την ομάδα του. 

“Ξέραμε από την αρχή ότι μας περίμενε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οπως εξελίχθηκε μάλιστα το παιχνίδι η αποστολή μας δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο μετά την κόκκινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και με τις αναποδιές που είχαμε, θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αν έμπαινε εκείνο το γκολ στην ευκαιρία του Στανισάβλιεβιτς, όλα θα ήταν διαφορετικά. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε...”, ήταν το πρώτο σχόλιο του 27χρονου άσου στο SDNA για το παιχνίδι της Λεωφόρου.

«Δεν ήταν πέναλτι του Βιγιαφάνες»

Πολύς λόγος βέβαια έγινε και για τη διαιτησία στο κυριακάτικο παιχνίδι. Τι λέει ο αμυντικός του Αστέρα; “Για το πρώτο πέναλτι στον Βιγιαφάνες είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχει καμία παράβαση και κακώς δόθηκε. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τις άλλες αποφάσεις, είναι της στιγμής, έτσι τα είδε ο διαιτητής κι αυτά έδωσε. Έχει ήδη τοποθετηθεί η ομάδα, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...”. 

«Κανείς μας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα»

Σε ό,τι αφορά τη μέχρι τώρα παρουσία μας, είναι η αλήθεια πως ούτε εμείς περιμέναμε πως θα κάναμε τέτοιο ξεκίνημα. Κανείς νομίζω δεν πίστευε ότι δεν θα ήμασταν χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Επαιξαν αρκετά ρόλο, ήταν βασικό θεωρώ και το θέμα της ψυχολογίας. Οταν ξεκινάς κακά και συνεχίζεις με 2-3 άσχημα αποτελέσματα, σε παίρνει από κάτω. Δεν βοήθησε και το πρόγραμμα, ξεκινήσαμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά ούτως ή άλλως θα τους αντιμετωπίζαμε κάποια στιγμή. Ηρθαμε βέβαια κι αρκετά νέα παιδιά το καλοκαίρι, οπότε χρειαζόταν χρόνος για να δέσουμε”. 

«Θα βοηθήσει η διακοπή»

Από εκεί και πέρα ο Μανώλης Μπέρτος δηλώνει σίγουρος πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους Αρκάδες. “Πιστεύω ότι έρχεται στο κατάλληλο σημείο η διακοπή για να καταφέρουμε να ανασυνταχθούμε. Θα μπορέσει έτσι πιο εύκολα ο κόουτς να δουλέψει πάνω στη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και να περάσει κάποια πράγματα, να βελτιωθούμε συνολικά. Από τα πρώτα πράγματα που δουλέψαμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τακτικό μέρος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και σε κάποια σημεία πιστεύω ότι φάνηκε αυτό”.

«Θα βρούμε τον δρόμο μας, στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου»! 

Οσο για τη συνέχεια του Αστέρα Τρίπολης: “Ακολουθεί μία σειρά αγώνων που πρέπει να τους κερδίσουμε και πλέον συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έρχονται. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει γρήγορα τον δρόμο της και θα επιστρέψει εκεί που αξίζει. Φυσικά θέλουμε να επαναφέρουμε τον Αστέρα στην Ευρώπη, ωστόσο στόχος μας είναι και το Κύπελλο, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε ως την κατάκτηση”!

Πηγή: SDNA

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!