ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει την δυνατότητα να συνεχίσει και στην Γ΄Εθνικη"

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Αρκαδία 93.8 και στον Γιώργο Θεοδωράκης ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δημήτρης Μεϊδάνης. Μιλάει για την εμπειρία του  στον πάγκο της ΑΕΚ αυτά τα χρόνια, το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και τους στόχους της ομάδας του. 

 

Για την ΑΕΚ Τρίπολης και την έδρα της

Καταρχήν εύχομαι  σε όλες  τις ομάδες να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να υπάρχει υγεία για όλους και για τις οικογένειες τους.

Όταν ασχολήθηκα με τη ΑΕΚ Τρίπολης ευελπιστούσα ότι οι συνθήκες θα ήταν ιδανικές για κάθε προπονητή για να μπορούσε να δουλέψει. Με την πάροδο του χρόνου βλέπω ότι κάποιες συνθήκες που επικρατούν έχουν πάει τον νομό πίσω. Βέβαια είναι δύσκολο να δουλέψουμε όλες οι ομάδες εδώ στην Αρκαδία γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα και θα πρέπει να κοιτάξουν να το λύσουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και θέλουν την πρόοδο του. Να δούνε τα ουσιαστικά προβλήματα του νομού και να μπορέσουν να τα λύσουνε.Δεν γίνεται σε ένα γήπεδο να υπάρχουν 12 και 13 ομάδες ,να κάνουμε προπονήσεις και να παίζουμε τους αγώνες πρωταθλήματος εκεί.

Για το ρόστερ της ομάδας και τους στόχους της

Στην ΑΕΚ Τρίπολης προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το έμψυχο υλικό που έχουμε, καταφέραμε να έχουμε το 80% του περσινού ρόστερ, κάναμε ορισμένες  προσθήκες που περιμένουμε να βοηθήσουν άμεσα και κάποιες άλλες που αναμένεται να βοηθήσουν στην συνέχεια. Η φιλοσοφία  μου δεν αλλάζει και φέτος, θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουμε καλή αγωνιστική εικόνα και από εκεί και πέρα ας έρθει ένας στόχος παραπάνω από τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει τις δυνατότητες αν κατακτήσει την πρώτη θέση να συνεχίσει στην Γ΄ Εθνική. Υπάρχει μια δυνατή διοίκηση που μας στηρίζει οικονομικά και για ότι πρόβλημα παρουσιαστεί προσπαθούν να το λύσουν με το καλύτερο τρόπο.

Έχω πει από την πρώτη μέρα ,  ότι πρέπει να βάλεις σωστές βάσεις για να συνεχίσεις. Η ομάδα έχει την ομοιογένεια, το ταλέντο , όλα τα φόντα για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Για το φετινό πρωτάθλημα

Το Λεωνίδιο που δεν έχω δει ακόμα, έχει κάνει καλά παιχνίδια μέχρι τώρα και στα φιλικά και στο επίσημο με το Άστρος, αλλά  τα πάντα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην συνέχεια. Αυτός που θα έχει κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει την τύχη με το μέρος του και θα παρουσιάσει μια διάρκεια στο πρωτάθλημα , αυτός θα κόψει και το νήμα του πρωταθλήματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!