ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Στην εκπομπή του Χρήστου Καρνέζη, στον Radio Arcadia 93.8 φιλοξενήθηκαν οι δύο Πρόεδροι των δύο φιναλίστ και μίλησαν για τον μεγάλο τελικό, όπου διεξάγεται την Τετάρτη (08/03, 16:00), στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. 

 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αρχικά, ο πρόεδρος του Λεωνιδίου, Στράτος Βερβεσός από πλευράς του δήλωσε:

 

"Πιστεύω ότι το φαβορί είναι το Λεωνίδιο γιατί έδειξε φέτος πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια σε έναν τελικό Κυπέλλου παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Ο Ορχομενός από την άλλη θα είναι πολύ ανταγωνιστικός γιατί έχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Έκανε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θέλει να το παλέψει. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς". 



Για το αν θυμάται κάποιον τελικό ως παίκτης: "Έχω πάει σε δύο τρεις τελικούς. Αυτό που μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το ματς με τον ΑΟΤ το 2000. Ήμασταν Β’'τοπικό και φτάσαμε στον τελικό. Για εμάς αυτό τότε ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Βέβαια οι συγκινήσεις είναι με το Λεωνίδιο, που έχει μεγάλη ιστορία. Άσχετα αν τα τελευταία χρόνια δεν είχε καταφέρει κάτι".

 

Για τον κόσμο: "Θα υπάρξει στήριξη του κόσμου στο Θ. Κολοκοτρώνης, θα έρθουν αρκετά άτομα για μας στηρίξουν σ' αυτό το δύσκολο ματς".

 

Για το αν έχει αρχίσει από τώρα σχεδιασμός για τη νέα σεζόν: "Ναι, Έχει αρχίσει από τώρα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά".

 

Μία ευχή για τον αντίπαλο: "Πάνω απ' όλα επειδή είναι ερασιτεχνικές ομάδες και οι δύο, να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός αλλά και να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο κι από τους δύο συλλόγους".



Ενώ, ο πρόεδρος του Ορχομενού, Δημήτρης Παρασκευόπουλος τόνισε:

 

"Ζούμε στο ρυθμό του μεγάλου τελικού, είναι πολύ τιμητικό για εμάς. Προσπαθούμε να το χαρούμε όσο μπορούμε. Εύχομαι να το απολαύσουμε και να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, χωρίς νεύρα καθώς είναι μία γιορτή για να το απολαύσουν όλοι.



Υπάρχει κινητοποίηση γιατί αυτό το πράγμα δεν το έχουμε ξαναζήσει. Θα έρθουν όσοι πιο πολλοί μπορούν για να δουν από κοντά αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.Τέτοιες καταστάσεις για την ομάδα είναι πρωτόγνωρες. Προσπαθούμε να τις απολαύσουμε όσο γίνεται".



Για τις πιθανότητες κατάκτησης Κυπέλλου: "Η ομάδα του Λεωνιδίου πραγματικά είναι μία δύο κλάσεις παραπάνω από τις άλλες ομάδες της Αρκαδίας. Είναι πιο οργανωμένοι. Εμείς είμαστε άκρως ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Εμείς όμως δεν χάνουμε τίποτα να ζήσουμε το όνειρο. Ψάχνουμε το όνειρο κι ότι θέλει ας γίνει. Να δούμε ένα καλό ποδόσφαιρο κι εμείς με την συμμετοχή μας και μόνο, νιώθουμε νικητές". 

 

Για το αν καταφέρει η μασκότ να δώσει κι αυτή το παρών της στο Θ. Κολοκοτρώνης: "Θα προσπαθήσουμε να την φέρουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!