ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Νενεκούμης: "Είμαστε συγκινημένοι για την επιτυχία μας" (VIDEO)

Ο Γιάννης Νενεκούμης, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας, τονίζοντας την σκληρή δουλειά που έγινε στο Λεωνίδιο τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της ομάδας, στη Γ’ Εθνική.

 

 

Αναλυτικά:

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

"Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Ε.Π.Σ Αρκαδίας για την καταπληκτική διοργάνωση. Κι ένα μεγάλο μπράβο στον Αστέρα που μας παραχώρησε αυτό το στολίδι, το γήπεδο και αισθανθήκαμε ότι κι εμείς ασχολούμαστε με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι για την επιτυχία μας. Έγινε μία προσπάθεια από την αρχής της χρονιάς που συμμετείχαν αρκετοί και ήρθαμε να τα δώσουμε όλα, καταθέτοντας ψυχή. Πάντα όμως με σεβασμό προς τον αντίπαλο γιατί παρά το γεγονός πως είχαμε κερδίσει με ευκολία τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στο Κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ξέραμε πως δεν θα ήταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς".

 

Για την δουλειά που γίνεται στο Λεωνίδιο: "Στηρίζεται στην αλληλεπίδραση που έχει το προπονητικό τιμ με την διοίκηση, και η διοίκηση με τους παίκτες. Όταν αυτή είναι υγιής πιστεύω πως "ρολάρει" και καλύτερα όλη η οργάνωση μίας ομάδας. Δεν είναι επιτυχία μόνο του ενός, αυτή είναι όλων. Από αυτόν που φροντίζει το γήπεδο μέχρι αυτόν που πλένει τα ρούχα, για να έχουν οι παίκτες καθαρά ρούχα για προπονήσεις και αγώνες".

 

Για την Γ' Εθνική: "Είναι μία άλλη κατηγορία. Πρέπει από τώρα να γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι έτοιμη η ομάδα, γιατί ο ερασιτέχνης είναι αυτός που θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει στην προπόνηση. Μιλάμε πλέον για ένα ημι-επαγγελματικό επίπεδο, όπου εκεί θες και περισσότερο χρόνο από τους παίκτες σου στην προπόνηση".

 

Για το που αφιερώνει την επιτυχία: "Την επιτυχία την αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον υπέροχο κόσμο που μας στήριξε όλη τη χρονιά".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!