ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Σαλαπάτας: "Στην Κ17 του Αστέρα υπάρχει θησαυρός"

Ο προπονητής Ακαδημιών του Αστέρα, Κώστας Σαλαπάτας μίλησε στον Ράδιο Αρκαδία 93.8 για την δουλειά που γίνεται με τα παιδιά στον σύλλογο, για το μέλλον τους αλλά και για την εξαιρετική πορεία που διανύει η Κ17 μέχρι τώρα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

"Ηταν ένα πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη σε δύο ομίλους. Είχαν δικαίωμα συμμετοχής πέντε παιδιά να ξεκινούν στην βασική ενδεκάδα από το 2001 και από εκεί και πέρα 2002, 2003. Εμείς βγήκαμε πρώτοι και αήττητοι από τον όμιλο μας και αντιμετωπίσαμε στον τελικό το Λεωνίδιο. Ο φετινός τελικός διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και είμαστε εμείς αυτοί που καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο. Όπως και πέρσι.

 

Σίγουρα εμείς δουλεύουμε σε βάθος, έχουμε παιδιά τα οποία είναι από τα σπλάχνα της ομάδας. Βέβαια, δεν μπορούν να φτάσουν όλα τα παιδιά να παίξουν σε ψηλό επίπεδο αλλά έχουμε κάποια αξιόλογα παιδιά και από την Τρίπολη και από τα γύρω χωριά, τα οποία έρχονται καθημερινά στις προπονήσεις. Κι εμείς τα βοηθάμε όσο μπορούμε γιατί είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Super League Κ15, Κ17 κάποια από τα δικά μας παιδιά να μπορέσουν να φτάσουν να παίξουν και στην πρώτη ομάδα.

 

Βέβαια, προσπαθήσαμε εκτός από δύο τρία παιχνίδια που ήταν πιο δυνατοί οι αντίπαλοι, να βάλουμε κι άλλα παιδιά για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα". 

 

Για την Κ17: "Η ομάδα της Κ17 ζει το πιο κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, μέχρι το επόμενο. Μία ΑΕΚ που είναι ανταγωνιστική σ’ αυτό το πρωτάθλημα. ΑΝ κερδίσουμε έχουμε τον Πλατανιά στην Τρίπολη, και τερματίζουμε με τον Ολυμπιακό εκτός. Αυτή η ομάδα σε κάποια παιχνίδια αδίκησε τον εαυτό της, αλλά έχουμε επενδύσει όλοι σ’ αυτήν γιατί αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 2000 και 2001. Πραγματικά σ’ αυτήν την ομάδα υπάρχει θησαυρός. Πιστεύω πως κάποια παιδιά απ’ αυτή την ομάδα θα παίξουν σε λίγα χρόνια στην κανονική. Όπως είπα το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, θα είναι άδικο αν αυτή η ομάδα δεν πάει στο Final 4. Κι αν πάει εκεί έχουμε πολλές πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Super League Κ17".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

 

 

Για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται με πρόγραμμα. Υπάρχουν προπονητές. Εμείς πηγαίνουμε και βλέπουμε παιχνίδια Ενώσεων, γυρνάμε πολλές πόλεις βλέποντας αγώνες παιδικών πρωταθλημάτων, καλούμε στη συνέχεια παιδιά, τα αξιολογούμε για να καταλήξουμε να τα  πάρουμε εδώ. Πιστεύουμε πως αυτά τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο και δουλεύοντας εδώ μαζί μας να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα του Αστέρα. Τα καλύτερα έρχονται, ο Αστέρας έχει παρών και λαμπρό μέλλον".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!