ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για Τσόρι ο Απόλλωνας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης με την οποία απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον έμπειρο Αργεντινό οποίος αποτελεί στόχο του Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκεζ. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της ομάδας μας περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

 

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητή τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του. Του προσφέραμε τη δυνατότητα, αν αυτός το επιθυμούσε, να αγωνιστεί τουλάχιστον για δυο χρόνια στην ομάδα μας, προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε ο αθλητής να εξασφαλίσει, αν επιλέξει να μείνει στη Αθήνα.

 

Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων προσφέρθηκε, αν αυτός το επιθυμούσε, να προχωρήσει στην πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση του όταν θα τερμάτιζε την καριέρα του, είτε μέσω της ενασχόλησης του με τον χώρο του αθλητισμού, είτε μέσα από καθαρά διαφορετικό επαγγελματικό χώρο.

 

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και αδυνατούμε να ακολουθήσουμε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα του ατζέντη του παίκτη που τον εκπροσωπεί".

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!