ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Όταν ο "Στράμα" έβγαζε το καπέλο στον "Ελέ"

Ελευθερόπουλος και Στραματσόνι γνωρίζονται από την Ιταλία, έχουν έρθει αντιμέτωποι δύο φορές στην Ελλάδα και την Κυριακή στις 18.15 ένας θα πάρει προβάδισμα στις νίκες, εκτός και αν έχουμε ισοπαλία!

 

Ο Αστέρας παίζει την Κυριακή στη Λεωφόρο με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον Κιτρινομπλέ πάγκο σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στον γνώριμό του Αντρέα Στραματσόνι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τη σεζόν 2005-2006 στη Ρόμα όπου ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε προπονητής στην ομάδα Νέων των "τζαλορόσι", όπου και κατέκτησε δύο εγχώριους τίτλους, και ο "Ελέ" αποκτήθηκε από την ομάδα της Ρώμης, προερχόμενος από τη Μίλαν.

Η επόμενη συνάντησή τους έγινε στη Super League με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο του Πανθρακικού να κερδίζει τον "Στράμα" και τον Παναθηναϊκό με 1-0 με γκολ του "δικού μας", Ροτζέριο, ενώ η επόμενη αναμέτρηση έφερε νίκη του Ιταλού με 3-2 με τον "Ελέ" πλέον στον πάγκο της Βέροιας. 

Η νίκη στη Θράκη πάντως είχε δώσει την πρώτη ατάκα αναγνώρισης του Στραματσόνι στον νέο προπονητή του Αστέρα: "Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Ελευθερόπουλο, τον οποίο ξέρω από τη Ρόμα. Είναι καλός προπονητής", είχε πει ο Ιταλός και στην Αρκαδία ελπίζουν την Κυριακή να έρθει και η δεύτερη συγχαρητήρια δήλωση!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!