ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Βεργέτης: "Τα πάντα για να ζεστάνουμε πάλι τον κόσμο"

Ο Στάικος Βεργέτης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα, πραγματοποιώντας και την πρώτη του συνέντευξη στο ATFC.tv. Ο 40χρονος τεχνικός, μίλησε για τα συναισθήματα που έχει για τους "κιτρινομπλέ", την προσωπική του εμπειρία στην Κύπρο ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα μέσα μου. Η αλήθεια είναι πως τέτοια ώρα δεν ήξερα τίποτα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Την Τετάρτη ήμουν στη Κύπρο και σήμερα έχω τελειώσει με την πρώτη προπόνηση του Αστέρα. Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα αλλά στην ομάδα την οποία έχω περάσει την μία από τις τέσσερις δεκαετίες της ζωής μου, δεν μπορείς και δεν πρέπει να αρνηθείς να την βοηθήσεις σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση, όπως βιώνει τώρα". 

 

Για το αν παρακολουθούσε τον Αστέρα στην Κύπρο: "Συνέβαινε τις περισσότερες φορές, η ομάδα που ήμουν στη Κύπρο να έπαιζε ίδια μέρα με τον Αστέρα. Δεν έχω πλήρη επίγνωση όλων των αγώνων. Η πορεία του όμως μου έδινε μία θλίψη και μια στεναχώρια και δεν μπορούσα να βοηθήσω".

 

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στην ομάδα: "Αυτό που κάνεις είναι να σταθείς στα πόδια σου. Δουλεύεις με γνώση, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση, μεταδίδεις ψυχολογία αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλεις στους παίκτες και πάμε στον πόλεμο".

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Για την εμπειρία του: "Είμαι πολύ πιο ώριμος. Με την έννοια ότι ακόμα και η απόλυση και η περίοδος εκτός ποδοσφαίρου είναι στοιχεία που σου δίνουν ωρίμανση. Επιμορφώθηκα πολύ περισσότερο ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ήταν ένα εποικοδομητικό το διάστημα που έμεινα εκτός αγώνων. Μετά ξεκίνησα μια νέα περιπέτεια στην Κύπρο με τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν μία φοβερή εμπειρία ζωής. Μία ομάδα που καταφέραμε πολλά πράγματα και φτάσαμε ένα βήμα πριν τα Play off. Μία εμπειρία σε μία άλλη χώρα και διαφορετικό πρωτάθλημα και μόνο αυτά τα βιώματα μπορούν να σου προσφέρουν εμπειρία και γνώσεις". 

 

Τέλος, ο Στάικος έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αστέρα: "Αυτό που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα είναι το εξής. Από τη μία ο κόσμος να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή και να μην της γυρίσει την πλάτη. Κι από την άλλη εμείς να προσπαθήσουμε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, να τον ζεστάνουμε πάλι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, με πρωτεργάτη εμένα και συνοδοιπόρους τα παιδιά και τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Να είναι κοντά μας".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!