ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τζουγκαράκης στον 93.8: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλάι μας"

Ο Σάββας Τζουγκαράκης, μιλώντας στον Αρκαδία 93.8, αναφέρθηκε στην πορεία του Αρκαδικού, τον τραυματισμό του, το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αμύντα το Σάββατο (18/03, 17:00) αλλά και για τη ζωή του στην Τρίπολη. 

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο σέντερ των "κυανόλευκων":

 

Για τον τραυματισμό του: "Έρχομαι μόλις από τον γιατρό της ομάδας. Είναι ευχάριστα τα νέα καθώς μου είπε πως θα είμαι έτοιμος. Από την Πέμπτη θα μπω στις προπονήσεις και θα παίξω κανονικά κόντρα στον Αμύντα".

"Τελικός με τον Αμύντα"

Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Αμύντα: "Έχουμε μία πίεση, γιατί είναι ένας τελικός. Από εκεί και πέρα έχουμε καταλάβει την σοβαρότητα του παιχνιδιού. Θα τα δώσουμε όλα και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Δεν κοιτάμε διαφορές, θέλουμε τη νίκη και πιστεύω πως θα έρθει". 

 

Για την εμπειρία του στον Αρκαδικό: "Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία πριν έρθω στον Αρκαδικό. Επειδή όμως η προσπάθεια του Αρκαδικού και όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας με έπεισαν, αποφάσισα να αποτελέσω μέλος της ομάδας. Δικαιώθηκα για την επιλογή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε και μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο προετοιμασίας θα είχαμε διαφορετική εικόνα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι". 

 

Για την διαιτησία: "Σε μερικά παιχνίδια δεν μας αφήνουν να παίξουμε όμως θέλουμε. Όπως στο ματς με τον Δούκα αλλά και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή που ήταν δικό μας το παιχνίδι, τελικά το χάσαμε". 

 

Για το ποιες ομάδες χρίζονται φαβορί: "Η μία ομάδα σίγουρα θεωρώ πως είναι ο Πανιώνιος. Από εκεί και πέρα στα πλέι οφ είναι και θέμα ποιος θέλει να ανέβει. Δεν είναι μόνο ποιος μπορεί. Όπως ο Φάρος που πέρσι δεν ήθελε να συμμετάσχει στην Α2. Για διάφορους λόγους πολλές ομάδες δεν θέλουν να ανέβουν. Μετά βλέπω τον Ηρακλή που θέλει να ανέβει, όπως και ο Δούκας που δε νομίζω να έχει αυτός τις προοπτικές για να σταθεί στην Α1".

 

"Ο κόσμος μας χειροκροτεί ακόμα και στις ήττες"

 

Για τον κόσμο: "Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ειδικά την περσινή χρονιά η στήριξη ήταν πολύ μεγάλη. Φέτος παρότι και το εισιτήριο είναι ακριβό, λόγω ΚΑΕ, η προσέλευση είναι αρκετά ικανοποιητική. Μας έχει χειροκροτήσει ακόμα και στις ήττες. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες. Για το Σάββατο και εγώ με τη σειρά μου να κάνω ένα κάλεσμα, όσοι μπορούν και θέλουν να έρθουν να μας ενισχύσουν".

 

Για την καλύτερη και τη χειρότερη εμπειρία του με τη φανέλα του Αρκαδικού: "Πιστεύω το παιχνίδι με τον Φάρο που κερδίσαμε ήταν από τις καλύτερες μου στιγμές. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις του Αρκαδικού και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν κι άλλα τέτοια ματς". 

 

Θέλω να ξεχάσω το Σάββατο που είχα τον τραυματισμό. Για τον τραυματισμό του Καραμαλέγκου δεν είχε κάτι το σοβαρό τελικά. Θα είμαστε πλήρης κόντρα στον Αμύντα το Σάββατο".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

Για EuroLeague: "Ο Ολυμπιακός σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Πιστεύω θα φτάσει στο Final 4, δεν ξέρω αν θα το κατακτήσει. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει δύο πρόσωπα φέτος. Πληρώνει τις εκτός έδρας εμφανίσεις του και δε νομίζω πως θα καταφέρει και με μειονέκτημα έδρας να περάσει στο Final 4. Πιστεύω μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να προκριθεί".

 

Για την πορεία του Αστέρα: "Φέτος κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με διοικητικά ή οικονομικά θέματα. Είναι αμαρτία για μία τόση ιστορική ομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι για να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις και να μην κινδυνεύσει με τον υποβιβασμό".

 

"Όλα είναι πιο ήρεμα στην Τρίπολη"

 

Για την ζωή του στην Τρίπολη: "Είναι πάρα πολύ ήρεμη. Κοιμάσαι πιο ωραία, η ημέρα σου είναι χωρίς στρες. Έχω συνηθίσει εδώ. Μακάρι να μείνω περισσότερα χρόνια".  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!