ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Πετράκης: "Ελπίζω ο Αστέρας να βρει τον δρόμο του"

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΣ, δίνοντας και τις ευχές του στον Αστέρα για την συνέχεια.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ο Αστέρας ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, και καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όσον αφορά το παιχνίδι υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον με φάσεις και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν γίνανε τόσες, και με βάση αυτό η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

 

Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα του Αστέρα. Πέρασα από εδώ στο ξεκίνημα της πορείας του. Νομίζω πως οι προϋποθέσεις και η ποιότητα που υπάρχουν εδώ πέρα δεν συνάπτει με την πορεία του στο πρωτάθλημα. Εύχομαι η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να πάει εκεί όπου της αξίζει".

 

Για την αλλαγή του Κόντε: "Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο Πέντρο φαινόταν πως δεν ήταν καλά και θεωρήσαμε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης να τον περάσουμε εκτός αγώνα". 

 

Για τον Πασχαλάκη και την Εθνική: "Η θέση του Σκίμπε είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν εξίσου πολύ καλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Νομίζω πως ο Πασχαλάκης αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι στο μέλλον θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!