ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αετός Εξαρχείων-Αρκαδικός: Όταν μιλούν οι αριθμοί...

Τον Αετό Εξαρχείων αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (25/10-17:00, live από arcadiasports.gr και Αρκαδία 93.8), ο Αρκαδικός για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α2 Ανδρών.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι  κ.κ. Χρήστος Παναγιώτου (Συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας), Ιωάννης Παγώνης (Συνδέσμου Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας) και Ευάγγελος Δαρλαμήτσος (Συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας). Κομισάριος της αναμέτρησης θα είναι  ο κ. Μαύρος.

Το a-s αναλύει...

Πρώτος σκόρερ για τον Αρκαδικό είναι ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς με 34 πόντους έχοντας 90% ποσοστό ευστοχίας (10/11 στις βολές), 75 %  ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων (12/16) και 0% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (0/1).


Αντίστοιχα για την ομάδα του Αετού, πρώτος σκόρερ είναι ο Νίκος Κόκκαλης  με 27  πόντους, ο οποίος έχει 20% ποσοστό ευστοχίας (2/10) στις βολές, 64% ποσοστό ευστοχίας  στα σουτ δύο πόντων (11/17)  και 100% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (1/1).

Γενικά ο Αρκαδικός έχει 76% ποσοστό ευστοχίας στις βολές (36/47), 47% στα σουτ δύο πόντων (30/63) και 19% στα τρίποντα (9/46).

 

Αντίστοιχα η  ομάδα του Αετού Εξαρχείων, έχει 45% ποσοστό ευστοχίας στις βολές (15/33), 44% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων (30/67) και 44% στα τρίποντα (18/37).

Ο Αρκαδικός έχει αρνητικό πρόσημο στην διαφορά μεταξύ επίθεσης και άμυνας (-10, 123-133), όπως αντίστοιχα και η αθηναϊκή ομάδα (-19, 129-148).


Στους αιφνιδιασμούς, ο Αρκαδικός έχει σημειώσει 4 επιτυχημένους από τους 7 συνολικά αιφνιδιασμούς, ενώ η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα έχει σημειώσει 4 επιτυχημένους από τους συνολικά  9 αιφνιδιασμούς.

 



Στα φάουλ, ο Αρκαδικός έχει δεχθεί 48  προσωπικά φάουλ, 7 περισσότερα από τους γηπεδούχους (41) -Σε ότι αφορά τα αμυντικά φάουλ η αρκαδική ομάδα έχει δεχθεί 45 , 5 περισσότερα  φάουλ από τους φιλοξενούμενους (40). Επίσης σε ότι αφορά τα επιθετικά φάουλ,ο Αρκαδικός έχει πραγματοποιήσει τρία φάουλ, ενώ ο Αετός Εξαρχείων δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα.


Αντίθετα η αθηναϊκή ομάδα έχει δεχθεί μία τεχνική ποινή, με τον Αρκαδικό να μην έχει δεχθεί καμία.

Πιο συνοπτικά, ο Αρκαδικός έχει χρεωθεί μέχρις στιγμής 96 φάουλ. Από τα τελευταία, τα 48 είναι προσωπικά φάουλ, τα 45 είναι αμυντικά φάουλ και τρία επιθετικά φάουλ. Πρώτος καλαθοσφαιριστής στα  προσωπικά φάουλ είναι ο Τζόρτζεβιτς  (με 9 φάουλ) ενώ στα αμυντικά φάουλ πρώτοι  είναι οι Σάκης Καρύδας και Τζόρτζεβιτς (από 13),  ενώ από ένα επιθετικό φάουλ  έχου οι Κοψαύτης, Νοέας και Καρύδας.

Αντίστοιχα η ομάδα των Εξαρχείων έχει χρεωθεί μέχρις στιγμής 82 φάουλ. Από τα τελευταία, τα 41 είναι προσωπικά φάουλ,  τα 40 είναι αμυντικά φάουλ, ενώ δεν έχει χρεωθεί επιθετικό φάουλ. Ο καλαθοσφαιριστής με τα περισσότερα προσωπικά φάουλ είναι ο Γιάννης Ροδόστογλου (7). Αντίστοιχα ο Νίκος Κόκκαλης είναι πρώτος παίκτης στα αμυντικά φάουλ (14). Παράλληλα ο πάγκος της αθηναϊκής ομάδας έχει χρεωθεί με μία τεχνική ποινή
 

Σε ότι αφορά την μάχη των ριμπάουντ, η ομάδα των Εξαρχείων έχει μαζέψει συνολικά 5 λιγότερα ριμπάουντ από τον Αρκαδικό (65-70). Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη έχουν μαζέψει 49 αμυντικά ριμπάουντ, μόλις ένα λιγότερο από τους αποψινούς του αντιπάλους.

 Αντίστοιχα ο Αρκαδικός έχει ανανεώσει 21 φορές την επίθεση του, ύστερα από επιθετικό ριμπάουντ, 6 περισσότερες από τον Αετό Εξαρχείων (15).

 



Από τα 70 ριμπάουντ που έχει η αρκαδική ομάδα, τα 49 είναι αμυντικά και τα 21 είναι επιθετικά ριμπάουντ. Ο Τζόρτζεβιτς έχει συλλέξει τα περισσότερα "σκουπίδια" (23), αφού έχει  μαζέψει 13 αμυντικά, ενώ ο ίδιος παίκτης έχει μαζέψει  τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ (10).

Από την άλλη πλευρά, από τα 65 ριμπάουντ που έχει η ομάδα του Λαυρίου, τα 50 είναι αμυντικά ριμπάουντ και τα 15 είναι επιθετικά ριμπάουντ. Ο Κόκκαλης έχει μαζέψει 12 αμυντικά ριμπάουντ, ενώ οι Κόκκαλης, Τοπάλης και Ροδόστογλου έχουν από 3 επιθετικά ριμπάουντ.

 

Σχετικά με τα λάθη ή χαμένες κατοχές, ο Αρκαδικός έχει κάνει 27 λάθη, ενώ η αθηναϊκή ομάδα , έχει 31 λάθη,  μόλις τέσσερα περισσότερα από την αρκαδική ομάδα. Ο Τζόρτζεβιτς έχει κάνει μέχρις στιγμής 8 λάθη, ενώ ο Κόκκαλης για τον Αετό έχει 9 λάθη.

 


Οι παίκτες του Αρκαδικού έχουν μοιράσει 18 ασίστ, 7 λιγότερες από τους σημερινούς αντιπάλους τους (25). Πρώτος παίκτης για  την αρκαδική ομάδα ο Γιώργος Κοψαύτης με 5 ασίστ. Αντίστοιχα για τον Αετό Εξαρχείων πρώτος σε ασίστ είναι ο Γιώργος Μητσάκης με 6.

 

Παράλληλα οι δύο ομάδες έχουν από 10 κλεψίματα. Ο Καρύδας έχει 7 κλεψίματα μέχρις στιγμής, ενώ  αντίστοιχα ο Κόκκαλης έχει από 3 κλεψίματα.



Αναφορικά με τις τάπες, οι παίκτες του Αρκαδικού έχουν σταματήσει 3 φορές  αντίπαλο τους με κόψιμο, τον δρόμο προς το καλάθι  της αρκαδικής ομάδας, με τον Σταμάτη Αναστασάκη να μετρά ήδη δύο τάπες. Αντίστοιχα ο Γιάννης Ροδοστόγλου  έχει σταματήσει 2 φορές  αντίπαλο του με κόψιμο, τον δρόμο προς το καλάθι  του Αετού.

Αντίθετα ο Νοέας έχει δεχθεί μία τάπα, στην προσπάθεια του να σκοράρει. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αετού δεν έχει δεχθεί καμία τάπα.

 

Πρώτος παίκτης για τον Αρκαδικό σε χρόνο συμμετοχής, είναι ο Σάκης Καρύδας με συνολικό  χρόνο συμμετοχής 66:19'' , ενώ για τον Αετό πρώτος σε χρόνο συμμετοχής είναι ο Νίκος Κοκκαλης με 66:03''.

 

Το σύστημα αξιολόγησης για τον Αρκαδικό ανέρχεται στα 0.290 ενώ για τον Αετό στα 0.315. Πρώτος παίκτης σε αξιολόγηση για τον Αρκαδικό είναι ο Τζόρτζεβιτς (0.670) ενώ για την αθηναϊκή ομάδα είναι ο  Βαγγέλης Μόρφης (0.475).

 

Υπενθυμίζουμε πως στην γλώσσα της στατιστικής, όσο ο δείκτης του συστήματος αξιολόγησης τείνει προς το 1, τόσο πιο θετική είναι η σημασία του εν λόγω δείκτη.

Για τους λάτρεις της στατιστικής να αναφέρουμε, ότι η αξιολόγηση προκύπτει από τους πόντους-με εξαίρεση τα χαμένα σουτ και τα λάθη- τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα κλεψίματα και τις τάπες. Όλα τα προηγούμενα συνεκτιμώνται βάσει του χρόνου συμμετοχής, ο οποίος θα πρέπει να υπερβαίνει τα 7 λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων