ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανανέωσε με Nova ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Τη συνεργασία του με τα κανάλια της Nova επέκτεινε ο ΑΣΤΕΡΑΣ μέχρι το 2021!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μάλιστα, ο Πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova χαρακτήρισε τη συνεργασία εξαιρετική και τόνισε ότι θα επωφεληθούν απ' αυτή και οι δύο πλευρές.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Η συνεργασία μας με την Nova κρατά πολλά χρόνια. Χάρις τη Nova το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να υπάρχει, έτσι όπως υπάρχει σήμερα.

 

Ειδικά εμείς στον Αστέρα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία την οποία επεκτείναμε ως το καλοκαίρι του 2021 και θέλω να πιστεύω ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και στα επόμενα δύο χρόνια αυτή η συνεργασία θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

 

Ο Αστέρας είναι μια σχετικά καινούργια ομάδα η οποία μπήκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και κατάφερε σε αυτήν την περίοδο των 13 χρόνων στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία να πετύχει σημαντικές διακρίσεις όπως η συμμετοχή σε έναν τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και οι έξι έξοδοι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Γιουρόπα Λιγκ).

 

Βασικός συντελεστής μας ήταν η Nova η οποία πέραν της τηλεοπτικής προβολής της ομάδας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αποτελεί και τον βασικό μας χρηματοδότη έτσι ώστε ο Αστέρας να προσφέρει ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό προϊόν, αποδεκτό από τους Έλληνες φιλάθλους όπου ανεξάρτητα από την πρώτη προτίμηση του καθενός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας ο Αστέρας είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα.

 

Μετά το 2011 η χώρα μας βιώνει μια βαθειά οικονομική κρίση. Παρ’ όλα αυτά η σχέση Nova – Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν είχε προβλήματα.  

 

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και πραγματικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί για ακόμη δύο χρόνια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων