ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Παλικαρίσιος βαθμός στην Κρήτη!

Η Κ20 του Αστέρα απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Αρκάδες πήραν παλικαρίσιο βαθμό καθώς έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για 78 λεπτά!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Σακλαμάκης ανατράπηκε στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης με τον Παπαγγελή να δέχεται την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται. Ο Μαραθιανός ανέλαβε την εκτέλεση με τον Κόκκαλη να αποκρούει και τον ΟΦΗ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα.

 

Ο φορ του ΟΦΗ τελικά βρήκε στόχο στο 25' με σουτ και άνοιξε το σκορ μετά την σέντρα του Μπολάκη κάνοντας το 1-0 στο "Βαρδινογιάννειο". Ο Αστέρας με εξαιρετική άμυνα και οργάνωση στην επίθεση κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Γαρυφαλόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

 

Οι συνθέσεις

 

OΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής (78' Χατζάκης), Ρουσάκης, Δαμιανάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Κοντογιάννης (72' Φραγκιαδάκης), Μαραθιανός, Χρηστάκης (87' Μπάμπης), Σακλαμάκης.

 

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Γoγωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελλισάρης, Τσιώλης (56' Παπαπέτρου), Μαργαρίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Διγάλας (60' Σαλαπάτας), Μηλιώτης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων