ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπεν Ντέιβις: "Στο τοπ της Ευρώπης ο Αστέρας!"

Ο Μπεν Ντέιβις εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα και έδειξε μεγάλο σεβασμό στον Αστέρα!

Ο Άγγλος αριστερός μπακ (21 ετών) των "πετεινών" χαρακτήρισε φαβορί του ομίλου τους Αρκάδες και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει τον αγώνα για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο!

 

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπεν Ντέιβις

 

Πως είναι η Τότεναμ μετά τα 4 γκολ από τη Σίτι; "Είμαστε καλά. Κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τον Αστέρα."

 

Πως περιμένετε το ματς με τον Αστέρα (ερώτηση arcadia-sports); "Περιμένουμε να είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολο ματς. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος τον αντιμετωπίζουμε σαν με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό."

 

Το Europa είναι εμπόδιο ή βοήθεια για την Τότεναμ; "Είναι καλό γιατί είναι παραπάνω παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του Europa πηγαίνει στο Champions League. Άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς."

 

Ποιες ήταν οι προσδοκίες σου για το Europa, πέρσι με την Σουόνσι και φέτος με την Τότεναμ; "Πέρυσι δεν περιμέναμε πάρα πολλά γιατί είχαμε κληρωθεί και με την Βαλένθια. Φέτος όμως έχουμε προσδοκίες να πάμε ψηλά."

 

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αστέρα  (ερώτηση arcadia-sports); "Ο Αστέρας είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα καθώς είναι πρώτη στον όμιλο. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος, είναι φαβορί. Στόχος μας είναι να του πάρουμε την πρωτιά με νίκη αύριο..."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων