ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

To a-s στο προπονητικό... κάστρο της Τότεναμ (Photos)

Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ βρέθηκε το Arcadia-Sports με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του Μαουρίτσιο Ποκετίνο και του Μπεν Ντέιβις.

Η αντίπαλος του Αστέρα διάλεξε να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της και όχι στο White Hart Lane. Το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ θεωρείται από τα πλέον υπερσύγχρονα καθώς είναι νεόδμητο και φιλοξενεί τις ομάδες του συλλόγου στις οποίες παρέχονται ανέσεις που δύσκολα συναντώνται αλλού.

Ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα, που έχουν περάσει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, όπως ο Αντεμπαγιόρ που έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνει πως οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις αποτελούν ό, τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το υπερσύγχρονο και άκρως εντυπωσιακό προπονητικό, είναι μια ώρα από το Λονδίνο, στην περιοχή Enfield. Έχει πάνω από 15 γήπεδα ποδοσφαίρου, τα περισσότερα με φυσικό χορτάρι, κάποια με πλαστικό και ένα κλειστό. Παράλληλα, υπάρχουν εγκαταστάσεις για φαγητό και φυσικά για διαμονή εντός αυτού.

Δείτε φωτογραφίες από το a-s:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων