ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο γκολκίπερ Μάσα και η μουσική για αποφόρτιση (VIDEO+PHOTOS)

Μία προπόνηση στο White Hart Lane δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα για τον Αστέρα Τρίπολης και τους ποδοσφαιριστές του. Για το λόγο αυτό, τη μία και μοναδική προπόνηση που έκαναν πριν από την αναμέτρηση με την Τότεναμ τη χάρηκαν με την ψυχή τους.

Μπορεί το ταξίδι να ήταν κουραστικό, μπορεί οι ώρες να έμοιαζαν ατέλειωτες, ωστόσο άπαντες ήταν... φρέσκοι στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου υπήρχαν... ball boys, ώστε ο Αστέρας να μην χάνει χρόνο από την προπόνησή του, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και έκανε εντύπωση στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος το σχολίαζε, εμφανώς εντυπωσιασμένος από την οργάνωση των Άγγλων. "Έχουν φέρει και ball boys, είναι απίστευτο", έλεγε ο νεαρός τεχνικός.

 

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης, ήταν τελείως διαφορετικό λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού. Έτσι, αρχικά είχε τρέξιμο για το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια ένα μίνι διπλό στο μισό γήπεδο. Στο φινάλε έγιναν και κάποιες στημένες φάσεις με εκτελέσεις φάουλ.

 

Ωστόσο, το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα φάνηκε και λίγο πριν οι παίκτες φύγουν για τα αποδυτήρια. Ο Μάσα φόρεσε... γάντια και έκατσε στο τέρμα, με τους Μπαράλες, Μουνάφο και Λούι να του χτυπάνε πέναλτι και να τον κερδίζουν.

 

Επιστρέφοντας οι παίκτες στα αποδυτήρια υπήρχε μουσική -σε πολύ ήπια ένταση- για αποφόρτιση, με την παράσταση όπως είναι λογικό να κλέβουν οι αργεντίνικοι ρυθμοί.

 

Στις εξέδρες του White Hart Lane βρέθηκαν περίπου 20 φίλοι που ακολουθούν την αποστολή, ωστόσο αναμένονται ακόμη περισσότεροι, την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα, παρά το τσουχτερό κρύο που κάνει στο Λονδίνο.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων