ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Ενέκο Καπίγια στα κιτρινομπλέ! (photos)

Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Ενέκο Καπίγια, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (15/07) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Εδω κι αρκετές ημέρες ΑΣΤΕΡΑΣ και Ρεάλ Σοσιεδάδ είχαν προφορικά ανακοινώσει το deal, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Τρίπολη από την Κυριακή (14/07), ενώ σε αποκλειστική του επικοινωνία με το a-s είχε δηλώσει ότι ανυπομονούσε για την στιγμή που θα ενταχθεί στην ομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας (15/07) ο Βάσκος πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΣΤΕΡΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ το who's who του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla με μεταγραφή από την Real Sociedad. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 και επέλεξε τον αριθμό 5 για τη φανέλα του. 

 

Ο Eneko Capilla γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1995 στην ισπανική πόλη, San Sebastian και αγωνίζεται ως μέσος".

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012–2018 Real Sociedad B 94 (15)

2015 Real Sociedad 3 (0)

2016–2017 Numancia 33 (0)

2018–2019 Cultural Leonesa 26 (6)

Οι φωτογραφίες:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων