ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καπίγια: Στέλνει την μπάλα στο πλεκτό όπως θέλει!

Ο Αστέρας πραγματοποίησε μία εξαιρετική μεταγραφή για τη θέση του δεκαριού, ντύνοντας στα κιτρινομπλέ τον Ενέκο Καπίγια.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο 24χρονος μεσοεπιιθετικός είναι αυτός που θα αναλάβει την... μπαγκέτα στην επίθεση. Κι αυτό το έχει καταφέρει εξαιρετικά στο παρελθόν στις ομάδες, όπου αγωνιζόταν.

Ο Ενέκο Καπίγια γνωρίζει από πρώτο χέρι πως να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ας δούμε τον τρόπο που έχει πετύχει τα γκολ στην καριέρα του έως τώρα.

Με το δυνατό του πόδι, με το αριστερό δηλαδή, έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην καριέρα του. Με το δεξί που θεωρητικά είναι το αδύναμο του έχει πετύχει ένα γκολ.

Δίχτυα έχει βρει και με το κεφάλι. Ωστόσο πέρα από το σκοράρισμα, του αρέσει και να βγάζει τους συμπαίκτες του ασίστ προκειμένου να σημειώνουν αυτοί τα γκολ. Για την ιστορία έχει 15 ασίστ στο βιογραφικό του.

Οπως και να χει, ο Ενέκο Καπίγια θα είναι από τους παίκτες που θα κάνει πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στο σκοράρισμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων