ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το παρελθόν του Καπίγια με τους Ρεχίς και Ανχελ

Ο Ενέκο Καπίγια θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 24χρονος Ισπανός θα βρει στην Τρίπολη δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα που τους γνωρίζει από τα παλιά.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν θα του είναι όλα άγνωστα του Καπίγια στην Τρίπολη κι αυτό διότι στο παρελθόν έχει γνωρίσει τους Σεσκ Ρεχίς και Ανχελ Μαρτίνεθ.

Οταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ ο Καπίγια αντιμετώπισε σε δύο αγώνες το ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των Αρκάδων, Σεσκ Ρεχίς.

Ο τελευταίος τότε αγωνιζόταν με την Βιτόρια. Για την ιστορία Ρεχίς και Καπίγια συνυπήρξαν στον αγωνιστικό χώρο ως αντίπαλοι για 37 λεπτά.

Το ίδιο συνέβη και με τον αριστερό οπισθοφύλακα του Αστέρα, Ανχελ Μαρτίνεθ. Τη σεζόν 2016-17 ο Καπίγια βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ισπανό άσο των κιτρινομπλέ.

Φυσικά η... γνωριμία του Ενέκο με τους Ρεχίς και Μαρτίνεθ θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του στην ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων