ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γκατούζο: "Να μην κάνει το παιχνίδι του ο Αστέρας"

Έτοιμος να υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης και απόλυτα ενημερωμένος για το ρόστερ και την ποιότητα των Αρκάδων, είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ, περιμένει τον Αστέρα στο Ηράκλειο και όπως τόνισε το σημαντικό για την ομάδα του είναι να μην αφήσει χώρο στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αστέρας είναι καλή οάδα, έχει καλή μείξη Ελλήνων και λατινοαμερικάνων. Το παιχίδι θα έχει ομοιότητες με το ματς της Βέροιας. Δεν πρέπει να αφήσουμε κενούς χώρους και να δημιουργήσει φάσεις".

Για το αν θα είναι κουρασμένος μετά το ευρωπαϊκό του παιχνίδι: "Εινια μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει Πέμπτες και Κυριακές. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλά και δυνατά αυτή την ομάδα και να προσέξουμε στο δεύτερο ημίχρονο".

Για Παναθηναϊκό: "Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και καλά πλασαρίσματα στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είχαμε σχεδιάσει έντονα και ευτυχώς μας βγήκε".

Για το σύστημα: "Για το σύστημα, έχω αναφερθεί πως δεν παίζουμε με ένα σύστημα. Υπάρχουν πολλά συστήματα. Βάσει αντιπάλου κοιτάμε πως θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων