ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μοιρασιά στην Τρίπολη για ΑΣΤΕΡΑ και Ατρόμητο

Σ' ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ΑΣΤΕΡΑΣ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Φοβερό γκολ από τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ξεκίνησε παθητικά την αναμέτρηση και το πλήρωσε νωρίς.

Στο 3ο μόλις λεπτό βρέθηκε να χάνει όταν ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Μανούσου και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15 να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 15' όμως το γυριστό του έπειτα από σέντρα του Ενσικουλού σταμάτησε στον Παπαδόπουλο.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει τον ΑΣΤΕΡΑ με τους Αρκάδες, να μην μπορούν να δημιουργήσουν στο πρώτο ημίχρονο. 

Ο Ευθύμης Κουλούρης είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 29ο λεπτό όταν απέφυγε τον Πασαλίδη εντός περιοχής και πραγματοποιήσε ένα διαγώνιο σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου καθώς στη συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και πολύ λίγες επισκέψεις προς τους τερματοφύλακες.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και πάλι ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που ήλεγχε την αναμέτρηση ενώ είχε και δοκάρι στο 54' με τον Ρισβάνη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες.

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Καρασαλίδη να απειλήσει εκ νέου με το κεφάλι τον Παπαδόπουλο με τη μπάλα ωστόσο να περνά άουτ.

Στο 66' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΣΤΕΡΑ με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής αλλά ο Μέγιερι είχε απάντηση.

Ότι δεν έκανε ο Κυριακόπουλος, το έκανε ο Τσιλιανίδης 9' αργότερα.

Ο μεσοεπιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί "παραθυράκι" του Μέγιερι για το 1-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τσιφτσής που είχε περάσει στη θέση του Παπαδόπουλου πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε τετ-α-τετ του Μπρούνο ενώ η τελευταία καλή στιγμή του ματς άνηκε στον ΑΣΤΕΡΑ.

Ο Μανιάς στο 85' έπιασε μια γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιλιανίδη, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων