ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ Τρίπολης: Ολοκληρώνει μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα!

Το χτίσιμο της ΑΕΚ Τρίπολης ενόψει της σεζόν 2019-20, που θα βρει τους κιτρινόμαυρους στην Γ' Εθνική συνεχίζεται και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η "Ένωση" να δώσει τα χέρια με ποδοσφαιριστές!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

"Είμαστε κοντά σε 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τα έχουμε βρει" είπε χαρακτηριστικά στο a-s ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Μεϊδάνης. "Υπάρχει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν αλλά θα πρέπει να πάρουν κι αυτοί την ελευθέρας τους από τους συλλόγους τους. Θεωρώ, πάντως πολύ θετικό το ότι έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να ενταχθούν και τα υπόλοιπα παιδιά που θα αποκτηθούν και όλοι μαζί να ταιριάξουν και με τη δική μου φιλοσοφία και των συνεργατών μου. Πιστεύουμε ότι στις 5 Αυγούστου που θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας θα έχουμε σχεδόν έτοιμο το ρόστερ μας. Βέβαια, μας προβληματίζουν όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναδιάρθρωση η οποία είναι μετέωρη. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε ο όμιλος στον οποίο θα αγωνιστούμε να δημιουργηθεί με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια. Θα περιμένουμε πάντως γιατί θα είναι κι άλλες οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία".

Όπως σας αναφέραμε και στον πρόλογο τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ θα δώσει τα χέρια με ποδοσφαιριστές ενώ ήδη δοκιμάζονται παίκτες.

Παραμένει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του τερματοφύλακα καθώς η ΑΕΚ αναζητά βασικό ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων