ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ουσέρο στον "93.8": "Απόλαυση με Τότεναμ"

Μιλάει σπάνια καθώς προτιμάει να αυτά που έχει να πει, να τα "λέει" στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φερνάντο Ουσέρο βρέθηκε στον Αρκαδία 93.8 και μίλησε για την φετινή σεζόν των Αρκάδων, για την "ξέφρενη" πορεία και για το μέλλον. Αποκάλυψε στον Χρήστο Οικονόμου και τον Κώστα Μακαρούνη γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις, γιατί... τρελαίνεται με την γυμναστική και φυσικά την ομάδα που υποστηρίζει στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Αρκαδία 93.8" και το "Πρώτο τραπέζι... γήπεδο":

Για τους στόχους του Αστέρα: "Δεν υπάρχει σκοπός. Παιχνίδι με το παιχνίδι πάμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο. Είμαι τέσσερα χρόνια και φέτος έχουμε εξελιχθεί και έχουμε φέρει καλά αποτέλεσματα. Φέτος υπάρχει τρομερή βελτίωση".

Για το αν το περίμενε και αν φοβήθηκε: "Όταν ξεκινάει η σεζόν σκέφτεσαι πως θα πας ψηλά. Αν παίζεις χωρίς να προσπαθείς, δεν υπάρχει λόγος να παίζεις. Εμείς αυτό κάνουμε, το πιστεύουμε. Η πραγματικότητα είναι πως ήμασταν κατώτερη ομάδα από τις άλλες αλλά σημασία έχει τι δίνεις στο γήπεδο".

Για την προετοιμασία στην Αυστρία: "Η προετοιμασία είναι η ίδια παντού. Ωστόσο δεν υπάρχει σύγκριση στις εγκαταστάσεις και σίγουρα και αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο φέτος το καλοκαιρι".

Για τον Βεργέτη: "Ο προπονητής είναι τα πάντα. Πρέπει να έχει καλή ψυχολογία και δέσιμο με τους παίκτες. Ο ένας εξαρτάται από τον άλλο και ο προπονητής μας το έχει καταφέρει αυτό. Δεν θέλω να συγκρίνω με άλλους, αλλά σίγουρα έχει πετύχει να είναι οι παίκτες ενωμένοι".

Για το πως περνάει στην Τρίπολη: "Είναι δύσκολα κάποιες φορές αν δεν έχεις συμπατριώτες του. Αλλά το ποδόσφαιρο έχει και μια μοναξιά. Και μια ρουτίνα. Πας προπόνηση, γυρνάς, ξεκουράζεσαι".

Για το αν έχει μετανιώσει που ήρθε στην Τρίπολη: "Δεν έχω μετανιώσει και είμαι δικαιωμένος από την επιλογή μου. Θέλω να συνεχίσω να είμαι εδώ".

Για το ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι κατώτερο από της πατρίδας του: "Ήταν μια ευκαιρία που μου δόθηκε και φάνηκε πως ήταν πολύ καλύτερα απ' ότι φάνηκε. Πρέπει να ρισκάρεις και έτσι εμένα μου βγήκε το ρίσκο".

Για το αν επιλέγει Τελικό Κυπέλλου ή Europa League: "Στόχος είναι πάντα ο τίτλος. Ο Τελικός θα μείνει στην ιστορία, αλλά σε προσωπικο επίπεδο για έναν παίκτη είναι το Europa League".

Για το πως φαντάζεται τον Αστέρα σε δέκα χρόνια: "Απ' ότι βλέπω αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, θα φτάσει ψηλά ο Αστέρας".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τον ημιτελικό: "Ήταν συγκινητικό, γιατί ήταν παιχνίδι δίχως αύριο. Αλλά δεν είναι μόνο το γκολ. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχω βάλει γκολ και αισθάνομαι μια χαρά".

Για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εγώ όπως και ο κόσμος νιώσαμε να υπάρχει μια αδικία. Δεν ήταν προσωπικό αλλά μας στεναχώρησε όλουςπάρα πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Γίνεσαι έξαλλος, εκνευρίζεσαι γιατί βλέπεις ότι η δουλειά που κάνεις δεν φτάνει στο αποτέλεσμα, γιατί κάποιος άλλος το αποφασίζει".

Για το αν μπορεί ο Αστέρας ένα τρόπαιο: "Πρέπει να ειάμστε ρεαλιστές. Αυτή την στιγμή να μιλάμε για τρόπαια είναι δύσκολο. Λίγο, λίγο πιο σιγά το κάθε πράγμα και θα γίνουν όλα".

Για την αναμέτρηση με την Τότεναμ: "Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό. Θα πάμε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε. Το σίγουρο είναι πως θα το απολαύσουμε".

Για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν: "Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Άλλες φορές σου βγαίνει το κάθε ματς και άλλες όχι".

Για την διαχείριση των αγώνων Ευρώπης-Σούπερ Λίγκας: "Σε κάθε ματς βγαίνεις να δώσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει θέμα συγκέντρωσης, είμαστε έντεκα και μπαίνουμε για νίκη σε κάθε ματς".

Ελληνική μουσική: "Όχι, ακούω μόνο ισπανική. Δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια, δεν με πήγε κάποιος συμπαίκτης".

Για τον ελεύθερό του χρόνο: "Γυμναστήριο, προπονήσεις, πάω για κανέναν καφέ. Τέτοια πράγματα. Η γυμναστική και γενικά ο αθλητισμός μου αρέσουν από παλιά, από μικρό παιδί που με θυμάμαι".

Για την σοβαρότητά του και το ότι δεν δίνει συνεντεύξεις: "Δεν ξέρω, είμαι περίεργος τύπος. Είμαι πολύ κλειστός και ντροπαλός χαρακτήρας. Διασκεδάζω μόνο με την προπόνηση...".

Για τις θαυμάστριες και τα... κορναρίσματα κάτω από το σπίτι του: "(γελάει) Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Δεν ξέρω κάτι, εξάλλου μένω μακριά από το κέντρο, οπότε ήταν κάπως δύσκολο να συμβεί".

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: "Φυσικά είμαι Ρεάλ Μαδρίτης, από μικρό παιδί".

Για τα μακριά μαλλιά του: "Ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στη μάνα μου. Ωστόσο, τώρα που ξαναβλέπω την φωτογραφία δεν μου άρεσα καθόλου και μάλλον καλά έκανα και τα έκοψα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων