ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Θέλουμε δουλειά" (VIDEO)

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο (50-61).

 Ο Αρκάς προπονητής τόνισε ότι η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά και σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμη. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στο Λαύριο για την νίκη του, ενώ περιμένει να μάθει τα νεότερα για τον τραυματισμό του Νοέα, ο οποίος τραυματίστηκε στα τέλη της τελευταίας περιόδου (1:15'' κι ενώ το σκορ ήταν 41-53).

 

Aναλυτικά:

"Από ότι αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Το ξέραμε, το έχουμε πει ότι η ομάδα του Λαυρίου έχει εξαιρετική ομοιογένεια όπως κάθε χρόνο, στην έναρξη της κάθε περιόδου. Εμείς απλώς προερχόμασταν από μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, παρόλα αυτά από ότι φαίνεται και από ότι αποδεικνύεται, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Είμαστε καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για την νίκη τους και την εμφάνιση τους. Για εμάς πλέον υπάρχει μόνο η επόμενη ημέρα. Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τι έχει ο Πέτρος (σ.σ: Νοέας), να του ευχηθούμε περαστικά. Ελπίζω να γυρίσει πάλι σύντομα κοντά μας και όσοι είμαστε γεροί και δυνατοί, ο δρόμος είναι ένας. Κάθε μέρα στο γήπεδο, συνεχής προπόνηση ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο."

Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικότατες. Η ομάδα του Λαυρίου είναι μια πάρα πολύ καλή και συμπαγής ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με την ψυχολογική πίεση μέσα στο ματς. Μην ξεχνάμε ότι μέσα στην Λευκάδα, στο αντίστοιχο σημείο χάναμε 8-9 πόντους και καταφέραμε και νικήσαμε. Σήμερα τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Απλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Κάναμε και κάποια λάθη τα οποία ήταν φυσιολογικό να γίνονται για την εποχή. Παιχνίδι με το παιχνίδι πρέπει να τα μειώνουμε και όπως έχουμε πει ανεξάρτητα από το αν είμαστε σε καλή ή κακή βραδιά, πρέπει να ψάχνουμε τρόπους να κερδίζουμε. Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε.

Καλό θα είναι να δούμε με ηρεμία το βίντεο του παιχνιδιού και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Έπεσε ο ρυθμός στις πρώτες αλλαγές. Ίσως η διαφορά που πήραμε στις αρχές του παιχνιδιού δεν μας έκανε καλό στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο μυαλό. Ίσως πιστέψαμε ότι θα ήταν κάπως πιο εύκολα τα πράγματα. Συμβαίνουν. Μην ξεχνάμε ότι το Λαύριο στο προηγούμενο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο κέρδιζε 19-5. Είναι μια σκληρή ομάδα, που δίνει έμφαση στην άμυνα. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και εγκλωβιστείς στον ρυθμό τους, είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό.

Όχι η αστοχία σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την έλλειψη φυσικής κατάστασης, σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ακόμα όπως  τακτικά δεν είμαστε έτοιμοι, έτσι και από πλευράς φυσικής καταστάσης. Τις απαντήσεις τις δίνει και το σημερινό παιχνίδι αλλά και το προηγούμενο. Μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι χάναμε 9-10 πόντους και καταφέραμε και κερδίσαμε. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για βαθύτερα αίτια, δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή. Χρειάζεται ψυχραιμία και πολύ απλά δουλειά και όλα θα πάνε καλύτερα".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων