ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χατζής:"Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά" (VIDEO)

Στο γεγονός ότι ο Αρκαδικός δεν βρήκε αρκετές λύσεις στην επίθεση, απέδωσε ο Νίκος Χατζής, στους εκπροσώπους του Τύπου, την εντός έδρας ήττα της αρκαδικής ομάδας από το Λαύριο.

 Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή και φορμαρισμένη ομάδα. Το είδαμε και στο παιχνίδι, το νιώσαμε. Το είχαμε επισημάνει πολλές φορές ότι πρέπει να προσέξουμε για να μην επιβάλλει το Λαύριο τον ρυθμό του. Στην αρχή είχαμε ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα, πήραμε μια καλή διαφορά. Απλά μετά το Λαύριο επέβαλλε λίγο τον ρυθμό του και μπήκαμε στον ρυθμό του Λαυρίου, που ξέρει να το κάνει καλά. Εμείς δεν βρήκαμε πολλές λύσεις και αυτό φαίνεται από το σκορ, γιατί δεν βάλαμε πολλούς πόντους στην επίθεση. Αυτό πιστεύω ότι ήταν γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Απλά πρέπει να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα στην επίθεση μας ώστε να μην έχουμε πρόβλημα. Είμαστε ομάδα, μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό.

Σίγουρα το Λαύριο είναι μια ομάδα που είναι πολλά χρόνια. Είναι κάποια παιδιά 4-5, που παίζουν παρέα και είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Σίγουρα μετράει πάρα πολύ αυτό γιατί δείχνει ετοιμότητα. Εμείς είμαστε καινούρια ομάδα, καινούριοι παίκτες. Πιστεύω ότι μέρα με την μέρα, θα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Πιστεύω ότι σε υψηλό επίπεδο που παίζουμε, το scouting  είναι ένα βασικό κομμάτι για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, όπως κι εμείς όπως και το Λαύριο που θέλει να πάει καλά. Είτε στα φιλικά που παίξαμε είτε σε κάποια άλλα πράγματα οι ομάδες, δεν μπορούν να κρυφτούν. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες ήταν διαβασμένες απλά επιθετικά σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλά".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων