ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρίπολη: Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του Ανδρόγεω Σαμψάκη

Ο Ιωάννης Σαμψάκης, πατέρας του άτυχου καταδύτη Ανδρόγεω ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην προπόνηση, μίλησε στην ιστοσελίδα welovesports.gr για τις δύσκολες στιγμές που ζει η οικογένειά του. 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

Συγκεκριμένα είπε:

"Εδώ και λίγες ημέρες το παιδί βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του νοσηλεύθηκε στο ΚΑΤ γα περίπου ένα μήνα. Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις. Στη δεύτερη μπήκαν μεταλλικά στοιχεία στον πέμπτο σπόνδυλο που έσπασε και αντικαταστάθηκε. Έγινε σπονδυλοδεσία και αποσυμπίεση νωτιαίου μυελού που εξακολουθεί όμως να έχει πρήξιμο.

Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν 4-5 εξειδικευμένα κέντρα που μπορούν να υποδεχτούν το γιο μου και να ακολουθήσει μια αγωγή. Είναι στη Γερμανία, στη Σουηδία και αλλού. Εκεί πρέπει να μεταφερθεί ο Ανδρόγεως. Εκεί επιβάλλεται να μεταφερθεί. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Μπορεί όμως η Κολυμβητική Ομοσπονδία, μπορεί βεβαίως η Πολιτεία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το παιδί μου έπαθε το ατύχημα εν ώρα εργασίας, την ώρα της προπόνησης. Ένα συνειδητοποιημένο παιδί που ήξερε πώς να κάνει προπόνηση. Δεν πρέπει να του σταθούν και να το βοηθήσουν; Πρέπει λέω εγώ, επιβάλλεται".

Παράλληλα, όμως, ευχαρίστησε και τους φορείς που έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί: "Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου», λέει ο Ιωάννης Σαμψάκης και προσθέτει: «Με συγκινούν αφάνταστα και θέλω σε κάθε έναν ξεχωριστά να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όμως, δεν θέλω να μετράω χρήματα. Θέλω να δω το γιο μου να επιστρέφει στο σπίτι. Να σταθεί και πάλι όρθιος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων