ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κορυφή για Κανελλάκη και Λαμπροπούλου στην Πάτρα

Πρωτιές για Κανελλάκη και Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ στην Πάτρα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Α.Ο. Χανιά

Με το δεξί ξεκίνησε το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου για τους αθλητές του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γεωργίας Χατζηγιάννη στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση επέστρεψαν από το ενωσιακό τουρνουά κάτω των 16 ετών, που έγινε στην Πάτρα. Η Χρυσούλα Κανελλάκη και η Σήλια Λαμπροπούλου κατέκτησαν αντίστοιχα τις παραπάνω θέσεις και έδωσαν συνέχεια στα επιτυχημένα τουρνουά του καλοκαιριού.

Η Κανελλάκη σε 16άρι ταμπλό κατέκτησε την 2η θέση, αφού επικράτησε διαδοχικά των Καλτεζιώτη (ΣΑ Τρίπολης) Σερπάνου (ΟΑ Ρίου) και Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης) στον ημιτελικό.  Ο τραυματισμός της στο γόνατο δεν την άφησε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά αφού ηττήθηκε από την Βλάστου (ΟΑ Αιγιαλείας) στον μεγάλο τελικό.

Από την άλλη η Λαμπροπούλου επικράτησε της Παναγοπούλου (οΑ Ρίου) και της Καραναγνώστη (ΑΕΚ Τρίπολης) πριν ηττηθεί στον ημιτελικό από την συναθλήτρια της Κανελλάκη.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριες για την πορεία τους και τις επιτυχίες τους. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από την ΣΤ Ένωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων