ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Γιαννακούρας στον 93.8: "Και μετά πάλι κλάμα η κυρία"

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας, μίλησε στον "Αρκαδία 9.38" στην εκπομπή "Όλα τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για το ζήτημα των απορριμμάτων, απαντώντας  σε ερωτήματα για την ολοκληρωμένη διαχείριση από την πλευρά της Περιφέρειας, στο τι θα γίνει όταν λήξει η σύμβαση του Δήμου με τη Φυλή, αλλά και στο εάν είναι εφικτό να προχωρήσει μόνος του ο Δήμος σε διαχείριση των απορριμμάτων.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε:

 

"Από 01/01/2013 δεν υπάρχει καμία ανοιχτή χωματερή. Κάποιοι Δήμοι πάνε και τα ρίχνουν στις χωματερές με αποτέλεσμα να έχουν και μεγάλα πρόστιμα. Στο δικό μας Δήμο με δικαστική απόφαση είναι κλειστή η χωματερή του Πλατώματος και δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια λαθραία μεταφορά. Έτσι λοιπόν με την έκτακτη ανάγκη δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρουμε τα σκουπίδια μας σε περιφέρεια πέραν της δικής μας, μια δυνατότητα που την μοσχοπληρώνουμε. Αυτό θα γίνεται μέχρι 10 Ιανουαρίου και μετά πάλι κλάμα η κυρία. Η μόνη λύση είναι η οριστική διαχείριση από εμάς".

 

"Δεν γίνεται αυτό που λέει ο κ.Παυλής για διαχείριση των απορριμμάτων από την πλευρά του Δήμου. Δεν νομίζω πως τα οικονομικά του Δήμου επαρκούν για την δημιουργία μιας τέτοιας μονάδας. Πιστεύω πως είναι ανέφικτο το σχέδιο αυτό".

 

"Πρέπει να σταματήσουμε τις αντιδράσεις και τους λεονταρισμούς. Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε οτιδήποτε καινούργιο. Όπως ξέρετε στην περιοχή μας έχει επιλεγεί η περιοχή του Δήμου Βαλτετσίου, που είναι και η γενέτειρα μου. Εγώ λοιπόν μπήκα από την αρχή μπροστά και είπα να γίνει, αρκεί να τηρηθούν αυστηρά οι περιβαλλοντικοί όροι, γιατί δεν είναι κριτήριο το ότι επειδή είμαι εγώ από εκεί δεν πρέπει να γίνει, γιατί δυστυχώς αυτό κυριάρχησε τόσα χρόνια".

 

"Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει βρει λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων, γιατί ο καθένας τα ήθελε μακριά από το σπίτι του. Μόνο οι Έλληνες ξέρουμε να αντιδρούμε σε οτιδήποτε καινούργιο".

 

"Από τη στιγμή που θα υπογράψει η εταιρεία και δέκα μήνες μετά θα πρέπει να είναι έτοιμη να υπολειτουργεί. Τα χρήματα εγκρίθηκαν από την ευρωπαϊκή ένωση και έτσι ελπίζουμε πως σύντομα θα μπουν οι υπογραφές της σύμβασης". 

 

"Η περιφέρεια βάζει πλάτη και λύνει προσωρινά το πρόβλημα".

 

"Εγώ τα βλέπω μαύρα και άραχνα τα πράγματα μόλις ολοκληρωθεί ο αριθμός των τόνων των απορριμμάτων που πηγαίνει ο Δήμος στη Φυλή".

 

"Επαναλαμβάνω πως η Περιφέρεια δεν έχει καμία δουλειά με την αποκομιδή των απορριμμάτων".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!