ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ώρα για το δάσος

Το απολαύσαμε το δέντρο. Το χαρήκαμε όπως ακριβώς και το προηγούμενο. Τότε όμως είχαμε χάσει το δάσος κάτι που δεν πρέπει να γίνει και σε αυτή την περίπτωση.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ


Δέντρο ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ. Πρώτη στο πρωτάθλημα κόντρα στην τότε πρωτοπόρο. Το χαρήκαμε το δέντρο, το απολαύσαμε όσο δεν πάει. Μεσολαβούσε και η διακοπή για την Εθνική, συνεπώς το κοιτάξαμε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Κάπως έτσι χάθηκε το δάσος των επόμενων αγωνιστικών.

Μετά τη νίκη επί της Ένωσης, ο Αστέρας γύρισε από τη διακοπή χάνοντας τρία σερί παιχνίδια. Στο Περιστέρι ελέω διαιτητή δεν μάθαμε ποτέ αν θα μπορούσε να ισοφαρίσει, στην Τρίπολη έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο, στην Τούμπα ήταν η χειρότερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση.

Ξαφνικά, έρχεται άλλο ένα δέντρο στη ζωή της ομάδας. Η τρίτη νίκη στην ιστορία της κόντρα στον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο. Και κατά σύμπτωση ακολουθεί άλλη μία διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής. Θα κοιτάξει λοιπόν ο Αστέρας το δάσος που ακολουθεί ή θα μείνει στο πράσινο δέντρο;

Το πρόγραμμα του δάσος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι πρόκληση. Ο Αστέρας έχει τρία παιχνίδια στην έδρα του απέναντι σε ομάδες της περιφέρειας: Λεβαδειακό, Κέρκυρα και Παναιτωλικό. Έχει και δύο εξόδους με συλλόγους που βολοδέρνουν χαμηλά στη βαθμολογία: Πλατανιά και Απόλλωνα.

Τα θεωρητικά δύσκολα του πρώτου γύρου πέρασαν και ανοίγει ο δρόμος για να φτιάξει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη τη βαθμολογία της. Όταν φυσικά την έχεις πατήσει στην έδρα σου με Λαμία και ΠΑΣ, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ωστόσο εκεί έξω υπάρχει πλέον ένα δάσος ευκαιριών!

Αν το θέλετε διαφορετικά, ο Αστέρας πρέπει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί σε αυτή την πεντάδα αγώνων έως το τέλος του πρώτου γύρου. Γιατί ο δεύτερος ξεκινά με ταξίδια στα Γιάννενα, στη Λαμία, στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Σμύρνη και έχει στην Τρίπολη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.

Δεν γίνεται οι κιτρινομπλέ να ποντάρουν στην καλή τους εικόνα στα μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια υπομονή και στους υπόλοιπους αγώνες, αρχής γενομένης στα Περιβόλια την μεθεπόμενη Κυριακή...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων