ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το brand του ΑΣΤΕΡΑ έχει δύναμη!

Ακόμα μία είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει με εντυπωσιακό τρόπο το τι καλό έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια στην Τρίπολη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η NOVA ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αστέρα για άλλα δύο χρόνια. Μία είδηση που δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Ένα ακόμα καλό μαντάτο που επιβεβαιώνει ξεκάθαρα τη δυναμική αυτής της ομάδας.

 

Θυμάστε πολύ καλά τι έγινε στο περσινό πρωτάθλημα. Τελευταία στιγμή ξεκίνησε καθώς η ΕΡΤ έδωσε τη λύση με το να πάρει στην τηλεοπτική της στέγη τις 7 άστεγες ομάδες που δεν μπορούσαν να πουλήσουν το προϊόν τους σε NOVA ή Cosmote.

 

Επτά ομάδες, ανάμεσά τους ο Παναθηναϊκός, ο Άρης στη μεγάλη του επιστροφή, ο Ατρόμητος που βγαίνει σερί Ευρώπη, η Ξάνθη που παίζει για δεκαετίες στη μεγάλη κατηγορία, ο Παναιτωλικός που εκπροσωπεί τη Δυτική Ελλάδα. Όλοι άστεγοι!

 

Τα ιδιωτικά κανάλια δεν μοιράζουν άσκοπα τα λεφτά τους τα τελευταία χρόνια. Εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια πριν δώσουν τα χέρια με τις ομάδες. Γι’ αυτό και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέρα από τον… Μάιο, έχει πολύ μεγάλη σημασία.

 

Μία συνεργασία μάλιστα που είναι διετής, παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες τις δύο από τρεις τελευταίες σεζόν κινδύνεψαν να πέσουν. Ωστόσο να είστε σίγουροι, ότι στη NOVA δεν πήραν αβίαστα αυτή την απόφαση.

 

Γνωρίζουν τη δυναμική του Αστέρα, ξέρουν πόσο σπουδαία είναι τα εντός έδρας παιχνίδια του όπου κανένας μεγάλος δεν έχει σίγουρη τη νίκη. Και φυσικά έχουν μία άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια μαζί του, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μποροβήλος μετά την ανανέωση. Γι' αυτό και έδρασαν γρήγορα καθώς την ομάδα της Τρίπολης την ήθελε και η ΕΡΤ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων