ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οχι όπως μετά την ΑΕΚ!

Ο Αστέρας είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΚ 1η Οκτωβρίου. Ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής. Τώρα νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Πάλι αρχές του μήνα. Και πάλι ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικής. Προσοχή, λοιπόν, η συνέχεια να είναι διαφορετική. 

 

 Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Από τη νίκη επί της ΑΕΚ και μετά για τον Αστέρα ακολούθησαν τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν κάτι που άξιζε. Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ήταν ο Στυλιάρας. Στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο η ατυχία και το κακό δεύτερο ημίχρονο. Με τον ΠΑΟΚ το κακό πρώτο ημίχρονο. 

 

Ο,τι και να ήταν κάθε φορά, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ο στα 3 και μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό, τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Αστέρας αυτή τη φορά δεν πρέπει να αφήσει να του συμβεί το ίδιο. Η διακοπή, όπως και τότε, δεν έρχεται σε καλό σημείο. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ο Αστέρας μπορεί να κάνει κάτι. 

 

Εκείνο το οποίο μπορεί να κάνει είναι να ασχοληθεί πάρα πολύ με τον εαυτό του. Ο Σάββας Παντελίδης είπε να μην πάρουν τα μυαλά αέρα. Σωστό. Δεν χρειάζεται ο Αστέρας να πιστέψει ότι είναι υπερομάδα. Αλλά σωστό είναι επίσης και να πιστέψει ότι είναι μια καλή ομάδα. 

 

Πολύ καλύτερη από πολλές που εμφανίζονται στην κατηγορία. Να πιστέψει, με λίγα λόγια, περισσότερο στον εαυτό του. Και να το βγάζει αυτό, όχι μόνο κόντρα στα παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι μια μεγάλη ομάδα και το κίνητρο είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένο. Να το βγάζει και σε όλα τα υπόλοιπα. 

 

Άλλο παίζω με υπεροψία. Την οποία πιθανόν να του δημιούργησε εκείνη η νίκη επί της ΑΕΚ. Άλλο παίζω με αυτοπεποίθηση. Αυτό το δεύτερο θα πρέπει πια να δημιουργήσει στην ομάδα η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι που λείπει. Οχι η ποιότητα, η ποδοσφαιρική γνώση ή η δουλειά. 

 

Για έναν Αστέρα μάλιστα, ο οποίος τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό τούς κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο διάστημα, δηλαδή, που θα περίμενε κανείς ότι η "μεγάλη" ομάδα θα βγάλει αντίδραση για το 0-0. Αυτή την έβγαλε ο Αστέρας, εκείνος ανέβασε ταχύτητα και στα δύο ματς. 

 

Εκείνος τα οδήγησε μέχρι το τέλος. Εκείνος τα όριζε. Και τελικά, εκείνος τα πήρε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων