ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα θα κριθεί ο φετινός Αστέρας!

Ο Αστέρας δεν θα κριθεί πια όταν θα έρθουν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ή όταν θα παίξει στην έδρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Σε αυτά τα ματς, καλός θα είναι, το ξέρουμε πια.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Αστέρας θα κριθεί πια σε αυτή τη συνέχεια που έχει μπροστά του. Κυρίως, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Θα κριθεί στην έδρα του Πλατανιά, εκεί όπου την επόμενη αγωνιστική θα ψάξει την πρώτου φετινή εκτός έδρας νίκη. 

 

Θα κριθεί στα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και Κέρκυρα που ακολουθούν, εκεί που θα ψάξει τις πρώτες του νίκες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", πλην τον "μεγάλων". Θα κριθεί στην έδρα του Απόλλωνα, εκεί που αν έχει πετύχει όλα τα προηγούμενα, θα εδραιωθεί πλέον η πεποίθηση ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για περιπέτειες για τον φετινό Αστέρα. 

 

Θα κριθεί πια και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, όταν θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, μήπως και καταφέρει και αλλάξει όχι μόνο τη ζωή του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και ολόκληρη τη συζήτηση. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. 

 

Σε κάθε περίπτωση, ήρθε πια η ώρα ο Αστέρας να κριθεί σε αυτά τα ματς. Αυτά είναι τα πιο σπουδαία που έχει μπροστά του. Τα πιο καθοριστικά. Σε αυτά θα πρέπει να συγκεντρωθούν οι παίκτες κι ας θα λείπει η αίγλη ενός αγώνα και μιας ατμόσφαιρας όπως αυτή που έζησε ο σύλλογος στις προηγούμενες δύο νίκες του. 

 

Με φόντο αυτά θα πρέπει να γίνεται η δουλειά στο αγωνιστικό τμήμα. Αν τα καταφέρουν, όλο το μέλλον της σεζόν ενόψει του δευτέρου γύρου θα είναι δικό τους. Αν όχι, η κατάσταση θα είναι προβληματική. Διότι δεν γίνεται να τα καταφέρνουν με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και όχι με τους υπόλοιπους. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων